2024/04/25

Šaudykloje išbandė rankos taiklumą

Gaila MATULYTĖ

Rugsėjo 29 d. Kupiškio šaudykloje penktą kartą vyko tradicinės šaudymo varžybos, kurias visuomenės atstovams suorganizavo Kupiškio rajono policijos komisariatas, pratęsdamas savo profesinei šventei skirtus renginius. (daugiau: šaudykla ir šaudymas Kaune).

Rajono valdžios vyrams, įstaigų darbuotojams, verslininkams bei spaudos atstovams buvo patikėti “Makarov„ pistoletai ir mažo kalibro šautuvas, iš kurių vamzdžių skriejo po 5 šūvius į 15 ir 25 m atstumu pakabintus taikinius.

Tarp 19 rankos taiklumą mėginusių vyrų pirmąją vietą užėmė Bronislovas Domža, surinkęs 80 taškų, jam nežymiai nusileido Kupiškio seniūnijos seniūnas Julius Vytautas Semėnas (77 taškai), o trečias liko Bronislovas Lapienis (73 taškai).

Rajono meras Leonas Apšega buvo šeštas, pirmąjį dešimtuką užbaigė Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamento Kupiškio agentūros inspektorius Gaudentas Baikauskas, o paskutiniąją vietą užėmęs Rimantas Kevalaitis iš policijos pareigūnų gavo paguodos prizą – elektros lemputę.

Prizines vietas šaudymo varžybose moterų grupėje užėmė Kupiškio televizijos studijos merginos. Pirmoji buvo Miglė Savukaitė, antroji – Asta Petrulytė ir trečioji – Jurgita Sykaitė. Ketvirtoji vieta atiteko šių eilučių autorei, o Stasė Krestovienė džiaugėsi viena pozicija pralenkusi rajono merą.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video