2024/05/20

Nauja pastotė pateikė nemalonią staigmeną

Praėjusį penktadienį, apie 14.30 val., per miestą nuvilnijo nepasitenkinimo šurmuliukas: be elektros energijos trumpam liko nemaža dalis Kupiškio gyventojų.

Kaip informavo AB Rytų skirstomųjų tinklų filialo Panevėžio elektros tinklų Kupiškio skyriaus viršininkas Algirdas Baltrūnas, statant naują pastotę (joje yra elektros tinklų elementų perjungimo, apsaugos, įtampos transformavimo, įtampos, galios, energijos matavimo įranga ir įtaisai) įvyko keturi aukštos įtampos perdavimo linijos gedimai: buvo pramušti kabeliai. Dėl šios priežasties, penktadienio popietę dalis miesto apie 20 min.neteko elektros energijos. Labiausiai nukentėjo Jaunimo gatvės gyventojai, kurių namų elektros energija nepasiekė daugiau kai keturias valandas – tiek, kiek truko padaryti naują stulpinę movą.

Nedidelių nepatogumų dėl to paties kabelio gedimo patyrė ir Vytauto gatvėje įsikūrusio prekybos centro “Saulutė„ klientai bei darbuotojai. Parduotuvėje sugedus saugikliams, neveikiant kasos aparatams buvo paralyžuota prekybos veikla.

——-
Autorius: Jurgita ŽIUKAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video