2024/05/08

Tinklinio grandų laurai – tose pačiose rankose

Užvakar “Pagardų„ triumfu baigėsi rajono vyrų tinklinio pirmenybės. Didžioji čempionų taurė, kaip ir pernai, vėl atsidūrė šios komandos kapitono Valdo Šabrinsko rankose ir kartu su žaidėjais buvo aplaistyta šampano purslais. Nugalėtojams rajono kūno kultūros ir sporto centro direktorius Zigmas Paulauskas taip pat įteikė pirmojo laipsnio diplomą ir kiekvienam ant kaklo užkabino aukso medalius.

Buvusios Kupiškio statybos organizacijos sporto salėje surengtame varžybų finale prieskonių gamintojai susirėmė su senais varžovais – “Narjantos„ šešetuku ir įveikė jį 3:0 (25:17, 25:19, 25:22). Techniškesni pagardiečiai nugalėjo pelnytai, pademonstravę brandų kombinacinį žaidimą. Juvelyriški jų kamuolio pakėlimai prie tinklo, stiprūs kirčiai, blokai žavėjo sporto mėgėjus. Kaip visada sumaniai rungtyniavo šios ekipos siela V. Šabrinskas, galingais smūgiais priešininkus šiurpino Nerijus Anskinas. “Narjanta„ pirmavo tiktai antrajame sete iki dešimto taško, tačiau paskui vėl palūžo.

Iš viso ketvirtadienio pavakarę buvo sužaistos ketverios rungtynės. Labiausiai nepasisekė “Policijai„, iki tol užėmusiai ketvirtą poziciją. Ji 0:2 (8:25, 9:25) turėjo nusileisti “Pagardams„, o kovoje dėl trečios vietos 0:3 (19:25, 13:25, 21:25) neatsilaikė prieš “Rotary„ ir liko be apdovanojimų. “Narjantai„ vartus į finalą atvėrė jos iškovota pergalė 2:0 (25:22, 25:11) prieš rotariečius.

Taigi kitų dviejų taurių, sidabro bei bronzos medalių laimėtojais šiemet tapo “Narjanta„ ir “Rotary„, o geriausių žaidėjų prizus pelnė V. Šabrinskas (“Pagardai„), Alvydas Puzelis (“Narjanta„) ir Arvydas Gramba (“Rotary„).

——-
Autorius: Algirdas PETRULIS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video