2024/05/10

Pasitikėjimo “Ne„ prasmė

Šiandien lietuviai elgiasi dvejopai – arba aršiai palaiko vieną pusę, arba numoja ranka į bet kokius įvykius su mintimi: “Jie ten tarpusavyje riejasi ir tegul, tai ne mano reikalas…„
Prieš keletą metų buvo bandyti supriešinti Lietuvos žurnalistai, dvi galingos jėgos juos įvairiais būdais stengėsi patraukti kiekviena į savo pusę. Lietuvos žurnalistų sąjungos nariai atsilaikė jų spaudimui ir neišpūtė skandalo, palaikydama grupuočių interesus. Buvome vieningi kaip niekada.
Dažnai mus, rajonų žurnalistus per įvairiausius seminarus auklėja ir moko etikos moko įžymūs asmenys, mojuodami didžiųjų dienraščių straipsniais. Tuo tarpu parašiusieji juos nei girdi, nei mato tokius įsižeidusius pareigūnus.
Šiandien Lietuvą krečia dar vienas skandalas, po kurio pasitikėjimas žiniasklaida tikriausiai kris, nes jeigu taip yra iš tikrųjų, tai žurnalistams tikrai nebėra kuo girtis. Gal ne visi kupiškėnai jau perskaitė paskutiniuosius “Respublikos„ numerius, o kolegos televizininkai kukliai nutyli tokį svarbų įvykį.

——-
Autorius: Nijolė Stulgienė

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video