2024/05/09

Valdantieji prašosi valiklio

Lietuvos žiniasklaida nuo ryto iki vakaro narplioja aukščiausios valdžios vyrų suregztą voratinklį, kuris šiuo metu šiuo metu geležiniu žiedu juosia prezidentūrą. Rajono gyventojams taip pat neramu: kas laukia Lietuvos? Ėmė sklandyti kalbos apie tai, kad mūsų Prezidento nebepageidauja matyti Vašingtone ir dabartinė padėtis Lietuvoje gali atsiliepti mūsų narystei Europos Sąjungoje.
Jeigu kam parslydo pro ausis informacija apie tai, kad niekas – nei Jungtinės Amerikos valstijos nei Europos Sąjungos šalys nežada kištis į mūsų šalies vidaus reikalus, tai reikėtų susikaupti ir suprasti, kad NATO bei ES yra bendrijos, į kurias įstoja savarankiškos valstybės su savo vidaus politika. Ir isteriški klyksmai, kaip mes atrodysime pasauliui, tik mums patiems aktualūs nervams nuraminti…
Apskritai įdomus žodis “susitepęs„. Anksčiau, Nepriklausomybės laikotarpio pradžioje, susitepusiais vadindavo KGB struktūrų darbuotojus, vėliau tuos, kurie kažkokiais būdais sugebėdavo privatizuoti Smetonos laikų pastatus, dar vėliau žemes.
Kuo “tepasi„ įvairūs politikai dabar?

——-
Autorius: Nijolė Stulgienė

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video