2024/10/14

 

HOROSKOPAS SPALIO 14 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 14-oji – Karaliaus Mindaugo vardo diena; Pasaulinė standartizacijos diena.

AVINAS. Kai kurios jūsų viltys gali pildytis, tačiau pajusite, kad šiandien stinga jėgų darbui ir bendravimui, trūksta kantrybės. Galite nekaip jaustis, realus bus nesantaikos bei traumų pavojus. Venkite abejotinų sandėrių ir neprovokuokite agresijos.

JAUTIS. Vertinkite tai, ką turite ir nelipkite per kitų galvas dėl asmeninės naudos. Tai tikrai neliks nepastebėta ir nesuprasta. Galite dėl to prarasti draugą ar partnerį, susipriešinti.

DVYNIAI. Tai gali būti svarbi diena karjerai, autoritetui. Net jei ką tik patyrėte sėkmę, užplūs prieštaringi jausmai bei vertinimai. Teks rimtai pagalvoti, kaip veikti toliau.

VĖŽYS. Mintys suksis apie perspektyvas, studijas, keliones, geopolitiką ir politiką. Bus sunku, nes ir artimieji reikalaus dėmesio arba reikš pretenzijas dėl jūsų užimtumo.

LIŪTAS. Šiandien galėsite įvertinti, kiek tam tikra prasme atidavėte ir kiek gavote. Ne visos investicijos pasiteisins, kalbant ne tik apie finansus, o ir apie laiko sąnaudas, žmogiškuosius resursus. Jeigu tikėjotės labai daug, nusivilsite. Jei ne, džiaugsitės.

MERGELĖ. Po gausaus informacijos srauto jausitės kupini prieštaringų minčių. Gali kilti ginčų, jeigu įsivelsite į diskusijas, o prieiti iki konflikto tikrai būtų nenaudinga.

SVARSTYKLĖS. Ši diena žada ir sparnus, ir tam tikrą išbandymo ugnį. Nemaža agresijos bei traumų grėsmė. Praradimų išvengti nebūtinai pavyks. Į vakarą gali blogėti savijauta net ir dėl paprasto nuovargio.

SKORPIONAS. Būsite įdomiai nusiteikę – daug jaudulio, ugnelės, polėkio, bet tuo pačiu ir negatyvių patirčių bei vertinimų. Gali kilti mintis viską mesti ir kur nors spontaniškai išvykti. Saugokite brangius ryšius.

ŠAULYS. Norėsis apsiriboti ramia namų erdve, asmeniniais poreikiais, tačiau nebūtinai turėsite tokią prabangą. Gali tekti verstis per galvą dėl finansinių reikalų, artimo žmogaus problemos ar kt. Puiku, jei turite įtakingų draugų palaikymą.

OŽIARAGIS. Nersite į informacijos jūrą, daug diskutuosite. Neabejotinai įsivelsite į ginčus ir net galite įgyti priešų. Kalbėkite, komentuokite racionaliai, o ne emocijomis.

VANDENIS. Tai gali būti tarsi derliaus diena – vertinsite pasiekimus, sversite nuostolius. Kai kas džiugins, o kai kas liūdins bei griaus įprastą stabilumą, daužys svajones.

ŽUVYS. Vienur gavę, kitur prarasite. Labai svarbu elgtis apdairiai tvarkant finansus, investicijas, dokumentus. Venkite aferų. Vakare pajusite stiprų nuovargį, o galbūt ir negalavimą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video