2024/10/04

 

VEDĖJOS SIEKIS – KAD KIEKVIENAS RASTŲ SAVO KELIĄ Į BIBLIOTEKĄ

Kupiškio viešosios bibliotekos Lankytojų aptarnavimo skyriaus vedėjos pareigas pradėjo eiti Diana Kaušakytė-Baltakienė. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Kupiškio viešosios bibliotekos Lankytojų aptarnavimo skyrius turi naują vedėją. Šias pareigas, laimėjusi skelbtą konkursą, nuo rugsėjo 23 d. eina Išteklių valdymo ir bendrųjų reikalų skyriuje anksčiau dirbusi bibliotekininkė Diana Kaušakytė-Baltakienė.

Jurga BANIONIENĖ

Kupiškio viešosios bibliotekos direktorius Algirdas Venckus sakė, kad konkursas Lankytojų aptarnavimo skyriaus vedėjo pareigoms eiti įvyko birželio viduryje.

Du pretendentai

„Dalyvavo du pretendentai. Pagal reikalavimus, jie pristatė privalomus dokumentus, savo veiklos gaires, prioritetus, vizijas, tai, ką jie galėtų realizuoti bibliotekoje, kaip prisidėti prie veiklų, lankytojų aptarnavimo gerinimo ir bendrai prie įstaigos veiklos.

Konkurso laimėtoja D. Kaušakytė-Baltakienė yra Viešosios bibliotekos darbuotoja, prieš tai dirbo Išteklių valdymo ir bendrųjų reikalų skyriuje.

Nenuostabu, kad geriau išmanydama įstaigos veiklą ji sėkmingai pasirodė konkurse, tikimės, kad jos darbas bus produktyvus ir naudingas“, – kalbėjo A. Venckus.

Plačiau skaitykite spalio 4 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • o ką veikia pavaduotoją ?kiek ten reikia dar etatų?

  • Gaila, kad nauja vedėja jau su -ienė galūne, nes lankyčiaus kiekvieną dieną bibliotekoj

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video