2024/09/16

 

UŽ KOMENTARUS – ŠEŠIŲ MĖNESIŲ BAUSMĖ

Asociatyvi PAGD nuotrauka

Panevėžio apylinkės teismo Rokiškio rūmai neseniai nagrinėjo bylą, kurioje kupiškėnas J. N. kaltinamas kurstymu prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę, arba tiksliau, prieš homoseksualus.

Vyras, pasinaudojęs žmonos feisbuko paskyra, parašė įžeidžiantį komentarą po vieno žinomo šalies portalo publikuotu straipsniu „Susižadėję Tadas ir Arijus svajoja apie vestuves ir vaikus, bet kol kas viešumoje bijo susikibti rankomis“, išvadino straipsnio herojus „išgamomis, sektantais, p*derastais“ ir kitais neapykantą kurstančiais necenzūriniais žodžiais. Šį komentarą socialiniame tinkle fiksavo virtualus policijos patrulis.

Teismas pripažino, kad vyras tokiu poelgiu viešai tyčiojosi, niekino ir kurstė diskriminuoti homoseksualus kaip žmonių grupę dėl jų seksualinės orientacijos. Už tokią nusikalstamą veiką vyras teisiamas antrą kartą. Gal pagaliau pasimokys?

Teisinosi ir atsiprašinėjo

Kaltinamasis savo kaltę teisme pripažino visiškai, prisipažino, kad jis rašė komentarą iš žmonos „Facebook“ paskyros.

Plačiau skaitykite rugsėjo 3 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Dabar mes antrarūšiai tapome nes nauja veislė atsirado -Nei šis nei tas, ONO kaip sako. Mums dabar tiktai sėdėk ir tylėk, nes už neigiamą nuomonę apie naująją rasę baudžiama. Štai kur tikroji demokratija ir žodžio laisvė. Pas ruskius vienintėlis pliusas, jie tokių nepalaiko nors turi jų daug Įdomu kaip tuos vaikus jie darys ir per kur gimdys ? 🙁

  • Retorinis klausimas- kaip jie tų vaikų prasigyvens ir kokiu būdu dauginsis. Vyras ir moteris taip gamtos sutverta giminei pratęsti, o jie ? Dabar mes antrarūšiai tapome nes nauja veislė atsirado -Nei šis nei tas, ONO kaip sako. Mums dabar tiktai sėdėk ir tylėk, nes už neigiamą nuomonę apie naująją rasę baudžiama. Štai kur tikroji demokratija ir žodžio laisvė. Pas ruskius vienintėlis pliusas, jie tokių nepalaiko nors turi jų daug

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video