2024/09/19

 

5 APATINIO TRIKOTAŽO TENDENCIJOS MOTERIMS

Pexels nuotrauka

Kokybiškas ir stilingas apatinis trikotažas leidžia jaustis ypatingai. Dėl to naujausios apatinio trikotažo tendencijos turėtų būti ne ką mažiau svarbios nei moteriškų drabužių. Toliau šiame straipsnyje pateikiamos naujausios apatinių tendencijos, kurias verta žinoti kiekvienai, ieškančiai, kuo atnaujinti savo apatinių asortimentą.

1. Nėriniai ir tinkleliai

Nėriniuoti apatiniai su tinkleliu yra nesenstanti klasika. Jie yra mėgstami daugelio moterų ne tik dėl gundančios išvaizdos, bet ir malonaus pojūčio ant kūno. Be to, švelnių audinių derinio seksualus apatinis trikotažas moterims suteikia rafinuotumo ir elegancijos.

2. Ryškios spalvos

Šį sezoną apatinio trikotažo stalčių galima papildyti ryškiomis, drąsiomis spalvomis. Nuo ugninės oranžinės su gėlių raštais iki ryškios, vienspalvės geltonos – tokie apatiniai drabužiai leis sužibėti kiekvienai moteriai. Svarbiausia rinktis kokybiškus audinius, leidžiančius odai kvėpuoti.

3. Sportinis stilius

Patogumas visuomet yra aktualus, todėl vientisos ir tvirtai priglundančios sportinės liemenėlės turėtų papildyti kiekvienos moters drabužinę. Patariama rinktis kokybiškus audinius su švariomis linijomis ir kraštais. Tokio tipo liemenėlės tvirtai priglus ir suteiks komforto.

4. Baltas atspalvis

Baltos spalvos liemenėlės ir kelnaitės – nesenstanti klasika, kuri niekada neišeina iš mados. Tokio tipo apatiniai yra tikras išsigelbėjimas vasarą, norint dėvėti šviesius drabužius. Šiandien galima rinktis iš daugybės atspalvių – nuo pieno baltumo iki kreminės.

5. Gėlių raštai

Dar viena puiki apatinių tendencija – gėlių raštai. Tiek smulkūs, tiek dideli raštai suteikia jausmingumo ir, žinoma, romantikos. Tai puikus pasirinkimas toms, kurios nori jaustis žaismingai. Tad nebijokite rinktis ryškių spalvų ir įvairių raštų apatinių.

Akivaizdu, šiais metais svarbiausia patogumas, o gėlių raštai, ryškios spalvos ir nėriniai suteikia žaismingumo. Norinčioms atnaujinti apatinių garderobą, svarbu rinktis kokybiškus audinius, kurie užtikrintų ilgaamžiškumą ir komfortą dėvint apatinius.

Žinoma, vieni apatiniai labiau tinka kasdienai, kiti sportui ir ypatingoms progoms, tad reikėtų pagalvoti apie skirtingoms veikloms ir nuotaikoms pritaikytus apatinius drabužius.

Romantika.lt inf.

Užs. Nr. 862

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video