2024/09/19

 

TARP KANDIDATŲ Į SEIMĄ DOMINUOJA BIRŽIEČIAI

VRK nuotrauka

Artėja Seimo rinkimai. Jie vyks šių metų spalio 13 dieną. Politinės kampanijos dalyviai turėjo užsiregistruoti Vyriausiojoje rinkimų komisijoje (VRK) iki liepos 22 dienos.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

VRK duomenimis, Sėlos vakarinėje rinkimų apygardoje, kuri apima ne tik Biržų, bet ir visą Kupiškio rajoną, liepos 31 dieną registruoti penki savarankiški politinės kampanijos dalyviai. Du savo kandidatūrą išsikėlė patys, o tris iškėlė partijos.

Kol kas VRK nėra informacijos, kad Sėlos vakarinėje rinkimų apygardoje Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga iškėlė kautis dėl Seimo nario su kitais vienmandatininkais Eglės Blaževičienės (gimusi 1988 m.) kandidatūrą. Ji yra šios partijos Kupiškio rajono tarybos narė, partijos skyriaus pirmininkė.

Pakalbinta E. Blaževičienė džiaugėsi sulaukusi visų partiečių, šeimos palaikymo ir ryžosi kandidatuoti.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 2 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • :DDDDD Eglutė į seima :DDDDDD Pasaulio pabaiga :DDDDDDDDDD Naujienos viena už kita geresnės :DDDDDDD

  • Aš balsuosiu už Gabrielių 😀

  • Karbauskio mergelė

  • Prasidėjo rinkimai ir vėl Blaževičienė tapo nieko nepadarius, bloga ir visokia kokia :))) Žmonės- atsibuskit gal!

  • Tikiuosi nešliaužios po namus antivakserių ir vatinių partijos atstovė. Labai sunku bus tas nemalonus tvaikas panaikinti. Šlykštu, vėgėlė ir vėgėliukai:((((((

    • Manau kad pas tave tikrai neuzsuks, nes nuo tolo koncervatniku tvaikas sklinda

  • Na kas kad gali būt Kupiškietė pirma pažiūrėkit ką ji sugeba ar galės pati padaryti ką nors Kupiškiui ne matom jos darbo vaisių ką ji butų padarius Kupiškiui ir kaip Tarybos narė išskirus kivirčus o sprendimų ar jos idėjų jokių nei dėl verslo nei dėl kitų klausimų paspaudžia ir pritaria kitų nuomonei o pačios nėra tuščia vieta taip bus ir seime tik alga bus didesnė iš mokesčių mokėtojų

    • Ar esate tuo įsitikinę? Pasidomėti patarčiau ir tada rašyti viešai. Nei vienas tarybos narys tiek nėra padėjęs bendruomenėms ir žmonėms, kaip ji. Niekada nėra atsakiusi nei vienam. Jei neturite ką pasakyti, tai gal geriau liežuvį laikyti už dantų visai.

      • Prašau paviešinti jos darbus tada žinosim o dabar kažkodėl nesigirdi rašyti ir girtis niekas nedraudžia liežuvių nelaidom ,bet norim žinoti viešai jos nuveiktus darbus ir šeip reikėtų kultūros ir pagarbos kitų nuomonei matosi kultūra tokia buvo jos visų gerbėjų , ir jos pačios kai buvo mero rinkimai žema

    • Tas pats su Jaručiu buvo. Nuėjo į seimą ir Kupiškį pamiršo. Su Karbauskio mergele tas pats

  • Balsuokim už savo kandidatę.Gana biržiečių ir atvažiuojančių.Turim šansą-pakovokim.

    • Dabar laikykitės,pradės vėl naktimis skambinėti ir po namus valkiotis kaip prieš mer rinkimus
      …ū

  • Valstiečių sąraše be Vėgėlės dar ir pagrindiniai STI (sąmokslo teoretikų institutas) veidai, o dar ir Žydrūnas Sovietskas, ir t.t.
    Žodžiu, populistų, antivakserių ir vatos šutvė.

  • Pagaliau Kupiškis gali savo žmogų turėti. Labai džiaugiamės. Prisiminus kokie Seimo nariai Kupiškį atstovavo kelias kadencijas,tai Dieve mano.

  • Ir vėl į seimą norinčiu kandidatų marguminas buvęs seimo narys Valkiūnas kuris Kupiškio naudai nors kokį įstatymą ar projektą būtų pristatės ką nors gero ir naudingo Kupiškio rinkėjams tik prasėdėjo ketverius metus ką nors pakalbėdavo kokia nesąmonę seime ir tiek jokios naudos vėl braunasi į seimą na dar po Kupiškį pasišvaistydavo na renginyje kokį šakotį dar padovanodavo ir visa iš jo nauda taip pat jo padėjėjas ūkininkas A . Meškonis nei išsilavinimo nei dar ko nors ir jis ruošiasi seime dirbti prie leidimo įstatymų tikrai jei išsirinksim na iš tikro bus gerovė Lietuvoje nuo tokių seimūnų gyvensim geriau siaubas ir mūsų Eglutė Blaževičienė panoro būti seimūnė mat mero kėdė išslydo tai dabar priminės įstatymus nesuprantami dalykai kaip taip žmonės apie save galvoja gerai norint gerai dirbti seime tai reikia ir daug žinių o jei tik pasėdėti ir pinigus pasiimti tai tokie seimo nariai nereikalingi jau turim daug jokios naudos mums tik pinigus siurbia iš mokesčių mokėtojų Tai mieli rinkėjai ne pro pirštus žiūrėkit gerai apie juos paskaitykit pasidomėkit ką jie sugeba išsilavinimą jų ką gali padaryti Kupiškiui tai yra svarbu dabar tai jie visko žadės bet žiūrėkit ar jie sugebės tai padaryti nes seimas tai mūsų gyvenimas kokios žmones išrenkam taip ir gyvenam sėkmės rinkėjai

    • Valkiūnas padalina prieš rinkimus po krekšdutę pačiult kaimo bobelėm ir tos prabalsuoja. Valkiūnui saldainiai max 50eu kainuoja, tuo tarpu Kupiškiui dar 4 metai neturint savo atstovo, projektam negaunant finansavimo, degraduojant toliau.
      Kitas veikėjas yra valstiečių Jarutis. Tiek metų buvo meras, tiek metų dabar seime, bet dėl Kupiškio nieko nedaro. Viską sau ir tai savo partijai.

    • tamstai tikrai reketu pasidometi kandidatu biofrafijomis , tada suzinosite apie ju išsilavinimą ir patirti 🙂

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video