2024/09/21

 

KUNIGAS MINDAUGAS KUČINSKAS: „AČIŪ UŽ DEŠIMT METŲ KARTU“

Kupiškėnų mylimas ir gerbiamas kunigas Mindaugas Kučinskas atsisveikina su parapijiečiais – Panevėžio vyskupijos nutarimu perkeliamas dirbti į Panevėžio rajono Velžio, Miežiškių ir Velykių parapijas. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio, Alizavos ir Palėvenėlės parapijose – pokyčiai. Kunigas Mindaugas Kučinskas atleidžiamas iš šių parapijų klebono ir iš Kupiškio dekano pareigų ir paskiriamas Velžio, Miežiškių, Velykių parapijų klebonu. Paskelbta atsisveikinimo su parapijiečiais data ir tai, koks dvasininkas jį pakeis.

Kristina VALYTĖ

Pasitiki Dievu

Pakalbintas kunigas M. Kučinskas teigė, kad Kupiškio kraštui atidavė dešimt metų ir kad per tiek metų būta įvairiausių įsimintinų nutikimų, išmoktų gyvenimo pamokų.

„Kiekviena akimirka labai brangi ir kiekvienas sutiktas žmogus. Labai daug prisakyčiau šiuo klausimu, bet taupykime laiką“, – tvirtino dvasininkas, dėkojęs kupiškėnams už kartu praleistą gražų laiką.

Kunigas M. Kučinskas ramiai žiūri į pokyčius.

„Kuo tolyn, tuo labiau išmokstu pasitikėti Dievu, atiduoti savo gyvenimo vairą į jo rankas ir jis nepaliauja stebinęs. Gyvenimas tampa fantastišku nuotykiu, aš taip nesugalvočiau“, – tikino kupiškėnų mylimas ir gerbiamas kunigas.

Plačiau skaitykite liepos 9 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Gražios sėkmės kituose darbuose kunigėliui. Pasirodo, kad geram žmogui visi siunčia gražius žodžius.

  • Visuomet skubantis, visuomet lekiantis. Su Dievu.

  • Dabar turėsit kitą Mindaugą, taip pat nuostabus ir nuoširdus, kur kunigavo visiems buvo gaila išleisti į kitą parapiją. Taigi abiems Mindaugams sėkmės ir Dievo globos naujosiose parapijose.

  • Labai gaila kad Kupiški palieka toks nuostabus žmogus. Pasiilgsim jūsu meilės ir šilumos, kurią teikete kiekvienam. Sėkmės Jums tolimesniame kelyje.

  • Ilgai prisiminsim, nuolat pasigesim jo gero žodžio.

  • Nesu tikinti, bet kunigas Mindaugas buvo nuostabus žmogus, manau, jog kupiškėnai dar ilgai prisimins kokį šaunų dvasininką turėjo. Labai gaila, kad jį perkelia kitur, jau buvom pripratę ir tikrai laikėme savo miestelio dalimi. Sėkmės jam naujame kelyje.

  • Nors gyvenu nebe Kupiškyje, ačiū kun.Mindaugui Kučinskui už Kupiškiui paskirtą savojo gyvenimo dalį. Sekmės ir sveikatos būti apvaizdos kitur.

    • Ačiū kun.Mindaugui už gerą žodį,šypseną,tikėjimą ir viltį.
      Ačiū už Jūsų tarnystę.Prisiminsime Jus visada ❤️❤️

  • Mindaugas – tikras dvasininkas, ant tokiu kunigu laikosi Baznycia.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video