2024/09/25

 

Atsisveikino su rajono policijos vadovu

Kupiškio r. policijos komisariato viršininkas Arvydas Mėlynis atsisveikino su tarnyba vidaus reikalų sistemoje ir dėkojo visiems jį išlydėjusiems į kitą gyvenimo etapą.
Autorės nuotrauka

Jau rašėme, kad šių metų balandžio 2 d. dėl sveikatos problemų savo noru iš tarnybos vidaus reikalų sistemoje pasitraukė Kupiškio r. policijos komisariato viršininkas Arvydas Mėlynis. Praėjusį pirmadienį, gegužės 28 d., Kupiškio r. policijos komisariate surengtos jo išleistuvės. Atsisveikinti su tarnybą paliekančiu pareigūnu buvo atvykęs Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) viršininkas Rimantas Bobinas su keletu šio komisariato pareigūnų, kitų apskrities rajonų policijos komisariatų vadovai bei Kupiškio r. policijos komisariato kolektyvas, rajono meras Jonas Jarutis ir rajono seniūnijų seniūnai.

Vidaus reikalų sistemoje nuo 1994 m. dirbusiam ir nuo 2007 m. gruodžio Kupiškio r. policijos komisariatui vadovavusiam A. Mėlyniui pirmiausia už nepriekaištingą tarnybą padėkojo R. Bobinas. Jis apgailestavo, kad šis komunikabilus, draugiškas ir kolegų gerbiamas pareigūnas dėl sveikatos būklės nebegali tęsti tarnybos. Priminta, kad beveik per dvidešimt darbo metų A. Mėlynis 22 kartus buvo skatintas piniginėmis išmokomis, papildomomis atostogų dienomis, padėkos raštais, yra gavęs Antrojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklą „Angelas Sargas“. Išleistuvių proga Panevėžio apskrities VPK viršininkas A. Mėlyniui, mėgstančiam medžioti, kolegų vardu padovanojo laikrodį, papuoštą elnių atvaizdais, ir palinkėjo tausoti sveikatą.
Paliekančiam tarnybą Kupiškio r. policijos komisariato viršininkui padėkos raštą ir atminimo dovaną įteikė rajono meras J. Jarutis.

Pasak jo, vadovaujant A. Mėlyniui rajonas tapo vienu iš lyderių išaiškinant nusikaltinimus, padidėjo mūsų piliečių pasitikėjimas policija.
Išleistuvininką sveikino ir rajono seniūnijų seniūnai, geros kloties tolimesniame gyvenimo kelyje linkėjo buvęs darbo kolektyvas. Kupiškio r. policijos komisariatas – pirmoji jo darbovietė. Vėliau jis kurį laiką ėjo įvairias pareigas Anykščių r. policijos komisariate, kol po laimėto konkurso tapo mūsų rajono policijos komisariato vadovu.
„Šaunus buvo kolektyvas, malonu man buvo į jį sugrįžti ir dirbti. Ačiū“, – dėkojo A. Mėlynis sveikintojams.

Paklaustas, kada Kupiškio r. policijos komisariatas turės naują vadovą, R. Bobinas sakė, kad jau baigėsi prašymų dalyvauti konkurse šiai pareigybei eiti laikas. Gauti du prašymai. Pretendentai į šias pareigas yra ne vietiniai policijos pareigūnai. Apie birželio vidurį turėtų paaiškėti, kas laimės konkursą, ir bus paskirtas Kupiškio r. policijos komisariato viršininku.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video