2024/09/23

Po mėnesio – šurmuliuos miesto šventė

Liepos 3-4 dienomis vyks miesto šventė, todėl likus tik mėnesiui iki linksmybių, aptarti šventės rengimo reikalų rinkosi rajono Savivaldybės mero Jono Jaručio potvarkiu sudaryta šventės organizacinė komisija.

Pirmąją šventės dieną numatomas iškilmingas rajono Tarybos pasėdis, o po pietų prasidės kultūrinė programa. Rajono viešojoje bibliotekoje bus atidaroma Birutės Valionytės fotografijų paroda, vėliau – Jono Minkevičiaus kūrybos paroda, kurią paįvairins bardo Vytauto Babravičiaus koncertas.

Didžiausios linksmybės numatomos liepos 4-ąją, kai jau nuo ankstyvo ryto šurmuliuos mugė, o apie 15 valandą miesto aikštėje prasidės rajono ir kviestinių profesionalių meno kolektyvų pasirodymai. Vakare jaunimas bus kviečiamas pasilinksminti diskotekoje.

Kol kas organizatorių planuose tik vienas meno kolektyvas iš užsienio – latviai, nes daugelio norus atvykti koncertuoti stipriai riboja finansinės galimybės.

Visi norintys prekiauti mugėje privalės iš anksto susimokėti 10 Lt dalyvio mokestį. Su leidimu prekiauti gaus ir nurodytą savo prekybos vietą.

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video