2024/09/23

Teismas nuspręs, kas teisus

Vienos televizijos laidos aidai dar niekaip nepalieka ramybėje ten rodytų herojų. Ar tuomet, kaip sakoma, žvirbliu išskridęs žodis nesugrįš jaučiu, nuspręs teismas.

Kupiškio seniūnijos seniunas Julius Vytautas Semėnas kreipėsi į teismą dėl šmeižto.

LNK laidoje „Paskutinė instancija“ buvo kalbinta Paketurių kaimo gyventoja Veronika Simonavičiūtė. Ten kalba sukosi apie žemės sklypus bei moters vargus, norint prie marių atgauti savo žemę. Tame kontekste buvo paminėtas ir Kupiškio seniūnas J. V. Semėnas.

„Buvau apkaltintas svetimo turto pasisavinimu, todėl kreipiausi į teismą dėl šmeižto, – sakė seniūnas. – Pateikiau dokumentus ir lauksiu teismo sprendimo“.

Teismas sukėlė nemažai rūpesčių ir Virginijui Sankauskui, kuris atėjo palaikyti savo giminaitės V. Simonavičiūtės. Už teismo posėdžio metu teisėjo reikalavimų nevykdymą, kišimąsį į teismo procesą V. Sankauskui skirta 650 Lt bauda.

„Aš tik norėjau pasakyti, kad ji nekalta. V. Simonavičiūtę TV laidos kūrėjai nufilmavo ir ji neatsakinga už tai, kad filmuota medžiaga buvo parodyta viešai, – kalbėjo V. Sankauskas. – Už tai, kad išsakiau savo nuomonę, gavau baudą“.

Kaip teismas nuspręs, sužinosime po savaitės.

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video