2024/09/21

Darbdavių klubo – nauja valdžia

Kupiškio darbdavių klubo naujojo prezidento slapti rinkimai šį postą lėmė ūkininkui Zigmantui Aleksandravičiui.

Jis korespondentei sakė, jog rugsėjo pabaigoje išrinkta klubo valdyba ir prezidentas jau pradėjo darbą. Įvykusiame valdybos posėdyje aptartas šių metų paskutinio ketvirčio sumanymų planas.

Klubo veikloje bene aktualiausia jos narių savišvieta.Tad ir ateityje vyks susitikimai su vadybos, socialinio draudimo, darbo santykių bei darbo biržos specialistais.

Tarp klubo narių yra keletas ūkininkų, tačiau ne vien dėl to numatyta rengti susitikimų su Žemės ūkio ministerijos atsakingais darbuotojais.

Vis dėlto į Lietuvos kaimą per artimiausius septynerius metus turi ateiti palyginti didelės investicijos. Z. Aleksandravičiaus nuomone, darbdavių klubas gali pateikti ES finansuojamų projektų. Nebus pamiršti ir klubininkų kultūriniai poreikiai.

Z. Aleksandravičius – trečias Kupiškio darbdavių klubo prezidentas. Prieš ketverius susibūrusiai šiai nevyriausybinei organizacijai vadovavo Alvydas Mažeikis. Tik ką pabaigusi dvejų metų kadenciją eksprezidentė Aldona Ražauskienė sakė, jog šis sambūris nuo keliolikos narių išaugo kone iki trisdešimties. Klubo veikloje dalyvauja įvairių sričių verslininkai, priklauso jam ir kai kurių Savivaldybei pavaldžių UAB direktoriai. Klubo nariai mokosi Verslo centro rengiamuose seminaruose, bendrauja su kaimyniniuose rajonuose veikiančiomis darbdavių asociacijomis ar klubais.

Kupiškio darbdavių klubo valdyba, prezidentas renkami kas dveji metai, yra nuostata, jog šios visuomeninės veiklos imtųsi nauji žmonės – pravartu ir tokiose pareigose išbandyti savo organizacinius gebėjimus.

——-
Autorius: Eleonora VAIČELIŪNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video