2024/09/21

Mūsų rajonas debiutavo parodoje “EXPO Aukštaitija 2007„

Savaitgalį Panevėžyje vyko kasmetinė tarptautinė paroda “EXPO Aukštaitija 2007„, kurioje pirmą kartą savo produkciją pristatė ir mūsų rajono įmonės.

Rajono verslo informacijos centro vadybininkė Edita Žalnieriūnienė “Kupiškėnų mintims„ pasakojo, kad visų pirma parodoje buvo pristatytas pats Kupiškis, kad žmonės nepamirštų, jog yra toks mielas miestelis, kuriame vyksta gyvenimas, gamyba.

Parodoje išvydome individualiosios Dariaus Žibaičio įmonės, UAB “Viglita„, Kupiškio plytų gamyklos produkciją. Save gražiai reklamavo ir pats Verslo informacijos centras, kuris inicijavo kupiškėnų dalyvavimą parodoje.

A. Žalnieriūnienė sakė, kad Kupiškio stendas susilaukė nemažo parodos dalyvių susidomėjimo. Žmonės su įdomumu žiūrėjo nuolat besisukantį filmuką apie mūsų miestą ir rajoną. Kai kurie net klausinėjo, ar čia tikrai Kupiškis, nes kai kuriuose filmo epizoduose miestas atrodė išties puikiai. Kupiškio lankstinukai buvo kaipmat išgraibstomi.

Tris dienas vykusioje parodoje galėjo pasireklamuoti kur kas daugiau rajono įmonių. A. Žalnieriūnienė pasakojo, kad kol kas mūsų verslininkams trūksta aktyvumo. Verslo informacijos centras labai rekomendavo verslininkams dalyvauti parodoje, tačiau į kvietimą sureagavo tik vienas kitas.

Kaimyninių Biržų ir Rokiškio rajonų verslininkai savo produkciją pristatė keliuose stenduose, o Kupiškėnai turėjo tik vieną. Nors tai buvo tik debiutas, bet jis galėjo būti kur kas drąsesnis.

Parodos lankytojai visiems stendams skyrė pakankamai dėmesio, bet bene daugiausiai žmonių mūsų apsilankymo metu būriavosi prie Panevėžio vyriausiojo policijos komisariato ekspozicijos. Policijos pareigūnas Raimondas Šimiliūnas demonstravo naujus elektrošoko prietaisus. Smalsesni parodos lankytojai ant savo kailio išmėgino, ką jaučia žmogus, patyręs elektrošoko poveikį. Pabandžiusieji sakė, kad daugiau to poveikio nebenorėtų, o policininkai pasakojo nuotykius apie prietaisų panaudojimą praktikoje.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video