2024/10/24

 

HOROSKOPAS SPALIO 24 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Spalio 24-oji – Jungtinių Tautų Organizacijos diena; Pasaulinė informacinių technologijų plėtros diena; Tarptautinė klimato kaitos diena.

AVINAS. Rūpės susitikimai, nuotykiai. Galbūt sublizgėsite talentais, žavesiu. Iš pažįstamo žmogaus galite sužinoti jaudinamą naujieną. Labiau saugokite vaikus.

JAUTIS. Namuose ir darbe jausite emocinę įtampą. Regis, teks rimtai susikaupti darbui, nes jums bus keliami nemaži reikalavimai. Saugokitės avarinių situacijų kelyje..

DVYNIAI. Šiandieną reiks suspėti daug ką padaryti, suorganizuoti, sužinoti, o jeigu studijuojate – išmokti. Kažkas gali jums pateikti pasiūlymą, kuriam bus sunku atsispirti.

VĖŽYS. Darbinga, produktyvi diena. Įmanomos netikėtos pajamos. Tačiau jokie pinigai neužsibus jūsų piniginėje, nes išaugę poreikiai arba noras pakeliauti skatins išlaidauti.

LIŪTAS. Regis, jūsų santykiai su kitais žmonėmis, partneriais yra prieštaringi ir kintantys. Turite labai jautriai atsižvelgti į kitų žmonių jausmus, norus ir sugebėti atlikti psichologo ar tarpininko vaidmenį. Saugokite savo nuosavybę, venkite skubotų sandorių.

MERGELĖ. Nepatartina paskubomis vesti derybų, sudarinėti sutarčių, daryti sprendimų asmeniniuose santykiuose ir kitur. Kol kas tik apgalvokite situaciją ir jokiu būdu nesivelkite į konfliktus.

SVARSTYKLĖS. Ši diena gali būti įdomi, informatyvi. Pasižymėsite protiniu aktyvumu, nusiteikimu komentuoti, diskutuoti, agituoti. Visgi jums nepritariančių žmonių nestigs, net jei esate pakankamai iškalbūs.

SKORPIONAS. Šiandien atrodysite savimi pasitikintys, dominuojantys, bet tuo pačiu būsite labai jautrūs. Jausite didžiulį profesinių pokyčių poreikį, tačiau galite įstrigti neveikime dėl tam tikrų abejonių ar trukdžių.

ŠAULYS. Šiandien tikrai nebūsite abejingi tam, kas vyksta pasaulyje bei visuomeniniame, politiniame gyvenime aplink jus. Turėtų suaktyvėti kontaktai su užsieniečiais. Galite išgirsti šiek tiek nuviliančių naujienų.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad pirksite suplanuotą daiktą ar užsisakysite paslaugą. Jeigu esate išvykę, galite sutikti žmogų, kurį kažkada pažinojote. Pasikeisite naudinga informacija.

VANDENIS. Šiandien jus daug kas nervins. Situacija atrodys kiek paini dėl prieštaringų santykių, negebėjimo susitarti. Bus nelengva pasiryžti permainai, išėjimui iš komforto zonos.

ŽUVYS. Darbinga, aktyvi diena. Svarbu nesivelti į sąmokslo teorijas ir nekelti sumaišties. Tiktų dairytis norimos techninės priemonės, išmanaus daikto, jeigu tai jums aktualu. Gali pasitaikyti modernus variantas, vertas dėmesio.  

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video