2024/10/15

 

HOROSKOPAS SPALIO 15 D.

Unsplash nuotrauka

Spalio 15-oji – Pasaulinė baltosios lazdelės (Aklųjų) diena; Šv. Teresė; Pasaulinė rankų plovimo diena.

AVINAS. Šiandien norėsis galimybės dažniau atsipalaiduoti. Nepersidirbkite, tausokite jėgas ir resursus. Itin saugokitės sukčių, ypač jei ketinate sudaryti nekilnojamojo turto sandorį ar internetu užsisakyti prekę.

JAUTIS. Tam tikra prasme tai gali būti skirstymo į draugus ir priešus diena. Su vienais jungsitės į interesų grupes, su kitais skirstysitės kas sau. Jeigu įsipainiojote į meilės trikampį, viskas išaiškės ir teks pasirinkti.

DVYNIAI. Tai bus įvairių darbų diena, kuri nebūtinai atneš didelius rezultatus, tačiau pastangos pravers auginant patyrimo raumenis, autoritetą. Situacija gali atrodyti paini. Pasitelkite intuiciją.

VĖŽYS. Nebloga diena reikalams su užsieniu, mokslais. Jeigu ketinate su kuo nors bylinėtis dėl negautos naudos ar nekokybiškos paslaugos, galite laimėti, tačiau tai užtruks.

LIŪTAS. Jums gali tekti peržiūrėti savo profesinius ir finansinius planus, įvertinti rezultatus bei padarytas klaidas. Tam tikra transformacija vyks ir jūsų sąmonėje.

MERGELĖ. Jums derėtų kantriai palaikyti negalavimų ar konkurencijos išvargintą artimą žmogų, padėti susigaudyti realybėje ar pan. Atviras pokalbis gali labai pagerinti santykius.

SVARSTYKLĖS. Pasidarbuosite iš širdies ir tai turėtų būti įvertinta pinigine išraiška. Kita vertus, bet koks brokas bus pastebėtas, todėl nederėtų nieko daryti aplaidžiai. Prieš užsisakydami prekę internetu, pasidomėkite svetainės tikrumu.

SKORPIONAS. Tai gali būti smagi diena, jeigu nesate sugadinę santykių su partneriu. Regis, jums patiks lengvi flirtai, gerai sutarsite su vaikais. Tikėtina puiki kūrybinė energija.

ŠAULYS. Šiandien turėtumėte pernelyg nepervargti, ypač jei galėsite dirbti iš namų. Bus nesmagu, jeigu teks kur nors toli vykti. Regis, asmeninės erdvės poreikis bus didesnis nei įprastai.

OŽIARAGIS. Jums derėtų derinti savo požiūrį, pasirinkimus su interesų grupės tikslais, partnerio poreikiais. Teikdami informaciją labau remkitės faktais, o ne kažkieno fantazijomis. Galite gauti kiek netikėtą žinią.

VANDENIS. Galvosite apie naudą, kuri įmanoma iš konfidencialių susitarimų, tiekimo, prekybos. Atsargiai su nekilnojamojo turto sandoriais. Nesipykite su mylimaisias.

ŽUVYS. Jus gali apimti meninis įkvėpimas, romantinis svaigulys. Svajonių sparnai jus gali kažkur toli nunešti. Venkite svaigalų, atsargiai su dvasinėmis praktikomis bei kitokiais eksperimentais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video