2024/10/13

 

HOROSKOPAS SPALIO 13 D.

Romos Balsienės (ELTA) nuotrauka

Spalio 13-oji – Europos saugaus eismo diena; Pasaulinė kostiumų diena; Pasaulinė trombozės diena.

AVINAS. Šiandien teigiamai veiksite aplinkinius ir jie jus. Žadinsite draugiškumo jausmus. Verta pamėginti atnaujinti svarbius santykius, jei jie patyrė krizę. Visgi dėl savo įsivaizduojamo populiarumo galite apsirikti. Regis, bus populiaresnių.

JAUTIS. Gana nervinga diena. Galbūt nerimausite dėl savo arba artimo žmogaus perspektyvų, reputacijos.Labai svarbu atlikti pilietinę pareigą. Veikiausiai neišvengsite pavydo tiems, kuriems sėkmė šypsosi plačiau.

DVYNIAI. Šiandien ypač aktualūs gali būti su politika, išsilavinimu, studijomis, įstatymais, kelionėmis susiję reikalai. Galbūt nustebins pažįstamas iš užsienio. Neišvengsite įtampos, jeigu sukatės politikos arenoje.

VĖŽYS. Šiandien ne viskas džiugins. Galėsite įvertinti savo populiarumo ir įtakos lygį. Galbūt kažkas primins negrąžintą skolą, paprašys paslaugos, kurią gana keblu suteikti. Galite įsigyti brokuotą daiktą, dėl jo aiškintis ir pan.

LIŪTAS. Jūsų nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Stipriai jausis konkurencija, sėkmė atrodys kaprizinga ir neprognozuojama. Neleiskite, kad sąmonę užvaldytų nepasitikėjimas ir nerimas. Tai prasti palydovai ir santykiams, ir sveikatai.

MERGELĖ. Nesistenkite visko tempti vieni, jeigu užsiimate išsamiu namų, sodybos tvarkymu. Dalinkitės pareigomis su šalia esančiais, tarkitės dėl išlaidų. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus. Derėtų labau saugoti vaikus ir itin atidiems būti kelyje.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai šiandien patirsite ypatingų emocinių impulsų. Galite leistis į lengvabūdišką avantiūrą, ką nors vilioti. Saugokitės traumų, seksualinės prievartos, reketo.

SKORPIONAS. Nuotaika bus banguojanti, sėkmė irgi permaininga. Trokšite geresnių sąlygų, komforto, patogumų. Galbūt kažką pertvarkinėsite. Tai gali kainuoti daugiau nei apskaičiavote iš anksto. Pasisaugokite sukčių.

ŠAULYS. Regis, bus daug susitikimų, virtualaus ir gyvo bendravimo, naršymo internete. Jeigu įmanoma, savo energiją nukreipkite į mokslą ar kūrybą, o ne į tuščius ginčus, ambicijų demonstravimą.

OŽIARAGIS. Regis, jums kils ūpas šį bei tą nusipirkti, atsinaujinti. O galbūt rūpinsitės dovana dominančiam asmeniui, jo sėkme ar pan. Jeigu turite politinių tikslų, konkurentai rimtai patampys nervus.

VANDENIS. Galbūt teks atlikti tam tikrą vaidmenį, kuris reikalauja rimtų fizinių, protinių ir emocinių jėgų. Tačiau viskas taip trapu, kad lengva sugadinti. Saugokitės klastų, vagysčių, apsinuodijimo.

ŽUVYS. Regis, kaip pasiklosite, taip išsimiegosite. Atsakingai kalbėkite, venkite skleisti dezinformaciją. Nelabai tiktų imtis intensyvios veiklos. Pasisaugokite, kaddėl alkoholio ar netinkamų produktų, vaistų vartojimo nekiltų problemų. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video