2024/09/18

 

MOKINIŲ MAITINIMO POKYČIAI

Jurgos Banionienės nuotrauka

Nuo rugsėjo pasikeitė Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos ir jos skyrių mokinių maitintojai. Pasibaigus sutarčiai su maitinimo paslaugas teikusia UAB „Sotega“, mokinių maitinimą perėmė kita įmonė.

Savivaldybės skelbtą konkursą maitinimo paslaugoms teikti laimėjo bendrovė „Sveikos mitybos partneris“. Kita įmonė maitins ir Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos, Subačiaus gimnazijos ir Alizavos mokyklos mokinius.

Jurga BANIONIENĖ

Kol kas džiaugiasi

„UAB „Sotega“ mus maitino trejus metus. Savivaldybė organizavo viešąjį konkursą ir nuo šiol mokinius maitins UAB „Sveikos mitybos partneris“. Šiandien (rugsėjo 3 d. – aut. past.) pirma diena, vaikai maistu kol kas patenkinti. Maistas įvairus, vanduo su įvairiais priedais, apelsinais ir pan.

Žadėta, kad bus ir daugiau įvairovės. Kol kas viskas gerai. Įmonė gamina maistą pas mus ir veža į skyrius – Šimonis, Skapiškį, Šepetą. Lankiausi Šimonių, Šepetos valgyklose, vaikai gyrė patiekalus, sakė, kad sriuba skani, tikimės, kad bus geriau negu buvo“, – kalbėjo Povilo Matulionio progimnazijos direktorius Rimvydas Latvys.

Plačiau skaitykite rugsėjo 10 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Tikimasi, kad pasikeitus maitintojams mokyklų bendruomenės pajus teigiamus pokyčius.
Jurgos Banionienės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Pagaliau, nes maitindavo kažkokiom atliekom. Porcijos irgi mažos būdavo, bet tikriausiai nenorėdavo mirtinai apnuodyti.

  • Jo maitinimas geras 😀 kažin kur. Pvz.: Noriūnų vaikai valgyti turi maistą su plaukais. Kodėl niekas ten nieko niekad netikrina…????

  • Kad kiek tos tiesos.Vaikai skundžiasi,jog kotletai neiskepe

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video