2024/09/13

 

IŠPROTĖJO SUMAIŠĘS ALŲ IR DEGTINĘ

Unsplash nuotrauka

M. V., anksčiau baustas už grasinimus nužudyti, pasipriešinimą valstybės tarnautojui ir vairavimą neblaiviam, biografiją papildė dar vienu įvykiu. Jaunas vyras, būdamas girtas, sumušė savo gyvenimo draugę, arba teisiškai kalbant, sukėlė fizinį skausmą ir nežymiai sutrikdė sveikatą. Už tai vyras gavo 48 paras arešto. Šį įvykį tyrė Kupiškio rajono policijos komisariato tyrėjai.

Kaltina alkoholį

M. V. teisiamas, kad šių metų pradžioje, būdamas girtas, skriaudė sugyventinę I. M. Vyras tampė moterį už plaukų, spaudė jos rankas, dešimt kartų kumščiu smogė į galvą, vieną kartą spyrė į krūtinę.

Nustatyta, kad aukai sukeltos poodinės kraujosruvos akių vokuose, dešiniame paakyje ir dešiniame skruoste, taip pat kraujosruva dešinės akies obuolio junginėje, konstatuotas krūtinkaulio minkštųjų audinių sumušimas.

M. V. teisme visiškai pripažino savo kaltę, prisipažino, kad būdamas neblaivus negeba kontroliuoti savo agresijos.

„Buvau kambaryje, pamenu, kad gėriau paskutinį penktą plastikinį litrinį butelį alaus, o po to jau nieko nebeatsimenu“, – aiškino teisme kaltinamasis, teisinęsis, kad ir anksčiau visus nusikaltimus yra padaręs būdamas girtas.

Tačiau girtumas – sunkinanti aplinkybė.

„Labai gailiuosi, kad skriaudžiau sugyventinę, būtinai jos atsiprašysiu“, – sakė smurtautojas.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 20 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kas čia toks per aparatas?

  • IŠ KUR KUPIŠKY TIEK PIJOKŲ ?

    • Kiek žinau čia labai garbina alkoholį vyresnio amžiaus žmonės arba sovietiniai. Be alkoholio negyvenimas, o dėl to tiek ir pijokėlių priviso. Galėtų drausti dar labiau alkoholį.

    • Pradėjo ryškintis, galėtų į kokią gėdos lentą pradėt dėt

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video