2024/09/19

 

KELIO ŽENKLŲ REBUSAS – GALVOSŪKIS SAUGAUS EISMO KOMISIJAI

Subatėnui Broniui Jakšiui nerimaujant, kad Aukštaičių aikštės, Salomėjos Nėries ir Bokšto gatvių sankryžoje netinkamai sudėlioti kelio ženklai, galintys lemti avarines situacijas, vicemeras Valdas Šateika atsakė: „Per artimiausią Saugaus eismo komisijos posėdį bus sprendžiama, kokias korekcijas reikia atlikti.“ Kristinos Valytės nuotrauka

Į redakciją užsuko subatėnas Bronius Jakšys.

Miesto gyventojas skundėsi netinkamai sudėliotais kelio ženklais Aukštaičių aikštės, Salomėjos Nėries ir Bokšto gatvių sankryžoje, tai, anot jo, gali lemti avarines situacijas.

Kristina VALYTĖ

Vyras įsitikinęs, kad taip neturi būti. Nuo Aukštaičių aikštės vienpusiu eismu, važiuojant link Subačiaus gimnazijos, sankryžoje kelio ženklas rodo pagrindinį kelią į dešinę, o nuo priešais esančios Bokšto gatvės ženklas rodo pagrindinį kelią į kairę.

Gyventojas vairuotoju dirbo daug metų, bet šitaip klaidinamai sudėliotų kelio ženklų dar nėra matęs.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 9 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Jelcinas su ižu pargrius

  • Ne tik logikos trūksta , pažiūrėkit į kelio ženklų būklę rajone , išblukę , sulankstyti , nesimato pro medžių ar krūmų šakas ir pan. Nėra gaspadoriaus niekam nerūpi

  • Blogiausia kad kuo toliau tuo labiau nebėra loginio mastymo pas žmones kurie priima sprendimus. Toliau bus dar blogiau. Zombinimo politika veikia.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video