2024/09/16

 

KAIMYNO SUSIRŪPINIMAS VIRTO KOMIŠKA SITUACIJA

Pixabay nuotrauka

Kristina VALYTĖ

Vėlyvą sekmadienio rytą į Girsteikių kaimą sulėkė specialiosios tarnybos. Gautas pranešimas, kad vienas šio kaimo gyventojas antra diena neatidaro savo namų durų.

Pirmi atvyko Alizavos ugniagesiai, ėmė belstis į gyventojo duris ir langus. Tačiau atvažiavus policijos pareigūnams laužti namo durų neprireikė, būsto šeimininkas, atrakinęs duris, buvo sveikas ir gyvas. Netrukus atvyko ir greitoji medicinos pagalba, sureagavusi į iškvietimą. Pasirodo, į bendrąjį pagalbos centrą paskambino susirūpinęs vyro kaimynas. Pastarasis institucijoms įsimintinas, kaip mėgėjas dažnai, ypač neblaivus, pagalbos telefonu skambinti. Tarnybos į šio žmogaus pagalbos šauksmą sureagavo žaibiškai, tik kad pranešimas nepasitvirtino.

Pakalbinti Girsteikių kaimo žmonės spėliojo, kad vyras ar užsirakinęs duris sumanė namuose nusnūsti, ar specialiai įkyraus kaimyno, į namus besibeldžiančio, neįsileido. Manytina, kad skambutis tarnyboms galbūt ir buvo skirtas būtent dėl šios priežasties. „Turbūt nėra buvę kaime tokios dienos, kad čia nesilankytų policija, gaisrinė ar greitoji“, – stebėjosi vietos gyventojai.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Jei važiuoja tiek tarnybų į kaimä reiškia gyventojams pasimaišė protai, reikia naujosios Vilnios vasaros GT, daktarų gydyklos pagalbos !

    • Reiškia, kad skubiai reikia asfaltuoti Alizava – Girsteikiai kelio ruožą !!!! Ratai tarnybų mašinoms išbyrės gi ….

  • Gaisrinė visagalė !

  • Visko būna, juk Lietuva nustebinimo kraštas. Rūpinasi žmonės vieni kitais, gal degtinėlės nori buteliuką išpalvinti, paplepėti, tai toks gyvenimėlis. Nėra liūdesio tik rūpestis, svarbiausia vaidmenį atlieka gyvenime gaisrinė, ji turėtų kelti siaubą seimo akyse, nes gražulis tai pabėgo į vakarus – išdave tėvynę, koloboravo ! Belieka tik tokie žmonės kurie skambina ten ! Kur gali ! Nieko pasivažinėjo tarnybos, juk rinkimai artėja, darbo bus, kaip varnų lizde – tuščio !

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video