2024/09/07

 

UŽLOPĖ – IR DŽIAUKIS

Neseniai kelininkų lopyta kelio iš Alizavos į Miliūnus atkarpa ir pykdo, ir juokina, ir graudina vairuotojus – neguodžia ir AB „Via Lietuva“ sudaryta prioritetinė rajoninių kelių asfaltavimo eilė. Skaitytojo nuotrauka

Anksčiau esame rašę, kad vairuotojai pasibaisėję asfalto lopais nusėta rajoninio kelio Drūlėnai–Palėvenėlė–Alizava atkarpa ties Drūlėnų kaimu, o šįsyk skaitytojai piktinasi neseniai atliktu minėto kelio atkarpos nuo Alizavos iki Miliūnų remontu.

Kristina VALYTĖ

Vairuotojai pastebi, kad ir prieš remontą, ir po jo kelias ne gerėja, o tik panašėja į kratantį žvyrkelį.

Skaitytojai klausia, nejaugi nebūtų protingiau šią kelio atkarpą, užuot lopius, perasfaltuoti? Juk nepraeis nė pusė metų, ir šalia užlopytų duobių atsivers kitos.

Situaciją pakomentuoti paprašėme kelią prižiūrinčios bendrovės „Kelių priežiūra“ atstovų, bet pastarieji atsakė, kad šiuo klausimu turėtume kreiptis į kelio savininkę – AB „Via Lietuva“ atstovus.

Plačiau skaitykite liepos 12 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Puikiojiiiii… pažiūrėsime ping pongą. Viena AB siuntinės pas kitą, o kita atgal. Na, dar į tarpą gali kartais įsiterpti ir sumin. Kuri laimės neaišku. Bet kad pralaimės gyventojai, tai jau dabar aišku.

  • Už tokį darbą, reikėtų sušaudyti. Rankos dygsta iš užpakalio ir nesusilenkia per alkūnes .

    • Šaudyk tada. Atsirado.drasuolis už laido

      • Tai tu tas šiknarankis?

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video