2024/09/07

 

NUOSTABUS PLAUKIMAS BAIDARĖMIS AUKŠTAITIJOS UPĖSE

Atėjus vasarai, kai karšta, norisi į gamtą, prie vandens. Vanduo suteikia daugiau vėsumo ir padeda atsigaivinti. Kodėl gi neišbandžius plaukimo baidarėmis pačiuose gražiausiuose Lietuvos kampeliuose? Tai puiki laisvalaikio veikla visai šeimai ar draugų kompanijai, bendradarbių kolektyvams. Nuobodžiauti tikrai neturėsite kada, nes plauksite skirtingo sudėtingumo lygio maršrutais, kuriuose daugybė veiksmo bei gražių gamtos vaizdų.

Skaitykite toliau ir sužinokite apie baidarių nuomą bei galimus plaukimo maršrutus. Jūsų laukia daugybė baidarių maršrutų pasirinkimų pagal skirtingą sudėtingumo lygį ir lūkesčius.

Kodėl verta išbandyti baidares?

Baidarės yra puiki, aktyvi laisvalaikio veikla, tinkama daugeliui. Tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems ir nuotykių ištroškusiems plaukikams. Plaukdami lavinsite raumenis ir aktyviai leisite laiką, o tai yra visokeriopai naudinga ir fizinei, ir emocinei sveikatai. Plaukimas baidarėmis yra ne tik didelis malonumas, bet ir nauda tiems, kurie nebijo visų gamtoje pasitaikančių iššūkių.

Jeigu dar nesate išbandę plaukimo baidarėmis – pats metas tai padaryti. Esama ir visai nesudėtingų, trumpų maršrutų pradedantiesiems, kurie tikrai neapsunkins, bet leis pasimėgauti visais plaukimo baidarėmis patogumais. Žinoma, prieš plaukiant reikalingas pasiruošimas – tinkama avalynė bei apranga pagal oro sąlygas ir viskas, ko gali prireikti Jūsų asmeniniam patogumui.

Skirtingi baidarių maršrutai ir baidarių nuoma

Pradedantiesiems yra skirti neilgi, vos kelių valandų trukmės baidarių maršrutai, vedantys per ganėtinai ramias upes be rimtesnių kliūčių. Jeigu norite maksimaliai patirti visus plauko baidarėmis iššūkius, galite rinktis ilgus, kelių dienų trukmės kelius su nakvynėmis. Čia gali tekti įveikti daugiau kliūčių ir sudėtingų ruožų, irtis per spartesnę upių ir upelių srovę. Esama ir vidutinio ilgio bei sudėtingumo lygio maršrutų.

Aukštaitija yra nuostabus Lietuvos regionas su daugybe upių bei vandens telkinių. Tai pati puikiausia vieta plaukimui baidarėmis. Baidarių nuomos specialistai pasirūpins transportavimu į reikiamą vietą, kokybiškų, reikiamo dydžio baidarių nuoma pagal grupės poreikius.

Daugiau apie plaukimą baidarėmis bei baidarių nuomą sužinosite: https://superbaidares.lt/

Setupad“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.771

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Pas šituos vienos iš didesnių baidarių nuomos kainų, siūlomi maršrutai nuobodūs, o plaukti ežerais gali norėti tik mazochistai.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video