2024/09/07

 

AUKŠTOS KOKYBĖS KAPŲ PAMINKLAI

Kapo paminklas yra labai svarbi kapavietės detalė, galima sakyti, pagrindinis jos akcentas, kuriame matomi reikiami inicialai. Būtent antkapis pirmiausia krinta į akis, todėl svarbu, kad jis būtų pakankamai puošnus ir gražiai įamžintų kapavietę. Tikrai ne prabangume yra visa esmė, kartais labai gražus gali būti ir paprastas, ganėtinai kuklus kapas. Svarbiausia antkapinio paminklo apdirbimo būdas ir estetinis kriterijus. Todėl niekada nesuklysite, kreipdamiesi į patyrusius meistrus, kurie sukurs gražų ir tvarkingą paminklą.

Toliau skaitydami sužinosite apie galimus kapų paminklų pasirinkimus ir individualią gamybą. Atrasite platų jau sukurtų standartinių paminklų kapams asortimentą, arba galėsite kreiptis dėl gamybos pagal individualius poreikius.

Kaip apdirbamas paminklinis akmuo?

Kapų paminklų svarbiausia savybė yra ilgaamžiškumas. Akmuo – tai tvirtas ir ilgaamžis gamtos kūrinys, kuris, kai tinkamai yra apdirbamas, išlaiko savo grožį ir patvarumą daugelį metų. Apie tai verta pagalvoti ir renkant antkapinį paminklą. Galima rinktis iš įvairių rūšių granito, kuris yra be galo tvirtas ir pasižymi plačia spalvų įvairove, kiek brangesnio marmuro, ar įvairių kitų akmenų. Čia atsiveria be galo plati spalvų, atspalvių bei raštų paletė gražiam kapavietės įamžinimui.

Dar vienas svarbus antkapių parinkimo kriterijus yra susijęs su priežiūros aspektu. Tai ypač svarbu vertinant ne tik paminklo, bet ir kapo dangos pasirinkimą.

Antkapių gamybai yra naudojamos modernios technologijos, darbus atlieka daug patirties su akmens apdirbimu turintys meistrai. Esant poreikiui, gali būti sukurti unikalių formų ir dydžių paminklai, išgraviruoti reikiami inicialai.

Platus kapų paminklų asortimentas

Kaip jau supratote, antkapių pasirinkimas gali būti labai įvairus. Tai tiek šviesūs, tiek tamsių atspalvių ar rausvi antkapiniai paminklai, dažniausiai iš įvairių rūšių granito. Granitas yra ne toks brangus, kaip marmuras, ir kur kas lengviau prieinamas akmuo, galintis patenkinti pačius įvairiausius kapavietės puošybos poreikius. Visais paminklų apdirbimo ir pasirinkimo klausimais kreipkitės į meistrus, kurie žinos, kas gali tikti labiausiai ir padės atlikti tinkamą pasirinkimą.

Daugiau apie antkapių gamybą ir pasirinkimus sužinosite: https://akmensdarbai.eu/

Setupad“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.772

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video