2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 12 D.

Pixabay nuotrauka

Birželio 12-oji – Pasaulinė kovos prieš dirbančius vaikus diena.

AVINAS. Tikriausiai nerimausite dėl darbo, sveikatos, išvaizdos defekto ar kt. Galbūt peržiūrėjimo pareikalaus studijų ar kelionių klausimai. Ne itin palanki diena atsiskaitymams, susijusiems su informacija, buhalterija.

JAUTIS. Darbai, reikalai seksis neblogai, ypač jei nebandysite piktnaudžiauti savo padėtimi. Pavojinga diena mėgstantiems rizikuoti, elgtis lengvabūdiškai ar palikti be priežiūros vaikus. Tai gali baigtis nekaip.

DVYNIAI. Pasistenkite nedelsiant sutvarkyti su namais ar technika susijusius reikalus, kurie susikaupė per ilgesnį laiką. Pasitelkite į pagalbą artimuosius. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Tikėtina, kad kažkur išvyksite arba rūpinsitės komerciniais, transporto, ryšių reikalais. Raskite laiko pasimokyti, susirasti reikalingos informacijos, jeigu to reikia kvalifikacijai kelti ar kelionei.

LIŪTAS. Jums vertėtų peržiūrėti savo planus bei paieškoti balanso ten, kur būtina suderinti interesus. Galimos naujienos, jei esate suinteresuoti papildyti išsekusį pajamų šaltinį.

MERGELĖ. Diena gali būti sudėtinga. Darbo padaugės, todėl nelabai pavyks save tausoti. Būkite atsargūs, kad vėliau netektų gailėtis dėl nežinojimo ar neapdairumo. Jeigu jaučiatės sudirgę, venkite aiškintis santykius, keistis nuomonėmis.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nesigriebkite svarbių bei globalinių problemų, nes jums stigs plataus požiūrio. Gali pasireikšti persisotinimas informacija, protinis nuovargis. Jeigu įmanoma, trumpam perleiskite iniciatyvą kitiems.

SKORPIONAS. Šiandien galite pajusti, koks svarbus jums yra populiarumas ir socialinė padėtis. Galite neįprastai elgtis, kad tik atkreiptumėte į save publikos ar patinkančio asmens dėmesį. Regis, tai palengvins jūsų piniginę.

ŠAULYS. Šiandien net dėl smulkmenų gali kilti nemenkas triukšmas, o ką jau kalbėti apie pažiūrų ir planų skirtumus, konkuravimą dėl įtakos sferų ar pan. Neverta tikėti bauginimais, tačiau kritiką vertinkite rimtai.

OŽIARAGIS. Galimas rimtas pokalbis su įtakingu asmeniu arba svarbi žinia. Galite suabejoti savo intelektiniais gebėjimais, ateities tikslais, pasirinktu kelionės maršrutu ar kt. Regis, teks spręsti savo vidines dilemas. Pasitelkite filosofinę išmintį.

VANDENIS. Pats metas atsikratyti žalingo įpročio, apsikuopti savo aplinkoje, išmesti nereikalingus daiktus. Kai kurias problemas įveikti bus nesunku, jei elgsitės racionaliai.

ŽUVYS. Gana įtempta diena. Būkite taktiški, nes kai kurie žmonės šiandien sunkiai pakęs kritiką. Verčiau prievarta nebrukite aplinkiniams savo nuomonės, antraip galite įgyti priešų, oponentų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video