2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 11 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Šiandien būsite linkę nerūpestingai išlaidauti, vilioti patinkančius asmenis, leistis į avantiūras. Iš tikrųjų galite patirti kažką intriguojamo. Deja, gresia ir nuostoliai, žala. Saugokite vaikus.

JAUTIS. Diena gali būti rami, šeimyniška, tačiau vakare koją kiš netaktas, neatsargumas. Jūsų ambicijos gali susidurti su ne mažesnėmis kitų asmenų ambicijomis, o grubumas – provokuoti agresiją. Kuo atsargiau elkitės su elektra, technika. Saugokitės žaibo.

DVYNIAI. Noras įrodyti savo teisumą ar pranašumą gali būti nerealizuotas dėl praleistos galimybės tai padaryti. Įtakingas pažįstamas ar partneris gali neskubėti išpildyti pažado.

VĖŽYS. Patys stengsitės arba jausitės verčiami rūpestingai elgtis su pinigais, atsakingai žiūrėti į pareigas bei pažadus. Galite spontaniškai įsigyti neplanuotą pirkinį, įsitraukti į interesų grupę ar kt. Verčiau prieš tai įsigilinkite į motyvus tų, kurie jums kažką siūlo.

LIŪTAS. Padidėjęs emocinis jautrumas trukdys sklandžiai tvarkyti susikaupusius reikalus, atsispirti spaudimui, nors ir atrodys labai svarbu apginti savo nuomonę bei interesus. Vakaras žada staigmenų, kurios nedžiugins.

MERGELĖ. Regis, jums norėsis, kad įsivyrautų rami rutina ir niekas netrikdytų. Geriausiai jausitės namuose. Tausokite fizines jėgas ir gerai apgalvokite artimiausius planus. Venkite stresinių situacijų ir masinio žmonių susibūrimo vietų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien sieksite dominančio žmogaus supratimo, draugystės. Jeigu jūsų pasirinkimas yra tinkamas, viskas klostysis gerai. Kita vertus, jus sudominęs asmuo gali elgtis neatsakingai, siekti jumis pasinaudoti. Nepraraskite budrumo.

SKORPIONAS. Regis, aplinkybės vers keisti požiūrį į veiklą, tikslus, kažko atsisakyti. Deja, tai gali paskatinti pretenzijų augimą. Stengdamiesi kažką pasiekti, kitus perauklėti ar kažkam įtikti, nė nepajusite, kaip persistengsite. Gresia traumos.

ŠAULYS. Gali būti, kad kils svarbių klausimų, susijusių su teise, mokslu, studijomis. Tikėtini pokalbiai su mokytojais, įtakingais veikėjais ar užsieniečiais. Tikriausiai ieškosite galimybių paįvairinti savo gyvenimą, nevengsite konkurencijos iššūkių.

OŽIARAGIS. Galite nusivilti kai kuriais asmenimis, iš kurių tikėjotės finansinės paramos, nuolaidų ir pan. Vienas sumanymas jums kainuos daugiau, nei buvote numatę.Kai kurios pagundos provokuos lengvabūdiškus poelgius, nesaikingą išlaidumą.

VANDENIS. Dieną pradėsite darbingai ir partneriškai nusiteikę. Tačiau ne visi, kurių dėmesio ir supratimo tikėjotės, jums pritars. Vakare gali pasireikšti ekstravagantiški poreikiai. Regis, namiškiai reaguos neigiamai, apibers jus priekaištais. Gresia traumos.

ŽUVYS. Aktualiausi bus techniniai, ūkiniai ir sveikatos reikalai. Būsite linkę aukoti dalį santaupų technikos atnaujinimui, ūkio pertvarkymui, sveikatos ar grožio atstatymui. Atsargiai kelyje, ypač vakare.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video