2024/06/18

 

BITININKAI IŠSIRINKO NAUJĄ PIRMININKĄ IR VALDYBĄ

Kupiškio rajono bitininkų draugijai vadovaus migonietė Renata Vilimienė. Autorės nuotrauka

Neseniai rašėme, kad iš Kupiškio bitininkų draugijos pirmininko pareigų pasitraukė Rimgaudas Markelis.

Birželio 8 dieną rajono bitininkai vėl buvo sukviesti į susirinkimą, nes per ankstesnį ataskaitinį-rinkiminį susirinkimą nepavyko išsirinkti naujo vadovo.

Jurga BANIONIENĖ

Susirinkimą vedė draugijos valdybos pirmininko pavaduotojas Edikas Puipas.

Atlikus visus formalumus, patvirtinus darbotvarkę, pritarta pirmininko metinei ir finansinei ataskaitoms, taip pat R. Markelio atleidimui iš pirmininko pareigų.
Pagrindinis darbotvarkės klausimas buvo naujo bitininkų draugijos pirmininko rinkimai.

Šias pareigas eiti pasiūlyta ne tik rajone, bet ir šalyje žinomai Lietuvos vidutinių pieno ūkių asociacijos pirmininkei, buvusiai Migonių kaimo bendruomenės pirmininkei, taip pat ir bitininkei Renatai Vilimienei.

Jos kandidatūrai vienbalsiai pritarta.

Nauja bitininkų draugijos pirmininkė kalbėjo, kad turi organizacijų valdymo patirties, nes dar tebeina Lietuvos vidutinių pieno ūkių asociacijos pirmininkės pareigas, dešimt metų vadovavo bendruomenei.

Plačiau skaitykite birželio 11 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Naujai išrinkta Kupiškio bitininkų draugijos valdyba. Iš kairės: Ignas Jackevičius, Vida Kaupienė, Renata Vilimienė (valdybos pirmininkė), Rolandas Pekarskas, Edikas Puipas (valdybos pirmininko pavaduotojas). Taip pat valdyboje dirbs Anatolijus Krestovas ir Sandra Andriūnaitė-Šilaikė.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Su pieno ukiu nepaejo, dabar nusprende but,, bitininke,, bankrutuos ir su bitems

    • Ne jai vienai nepaėjo….pasidomėk kiek ūkių sunyko pastaruoju metu….ir ne jų tai kaltė….Renata jauna,energinga, savo kraštą mylintis žmogus…..telieka ją pasveikinti su naujomis pareigomis ir palinkėti sėkmės:visur ir visada

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video