2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 10 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Giminaitis, draugas žmogus gali kreiptis dėl talkos ar tarpininkavimo, arba šios pagalbos iš jo prireiks jums. Gali išaiškėti draugų ir meilės partnerių nuotykiai arba neplanuotų rūpesčių sukels kiti šeimos nariai, vaikai. 

JAUTIS. Regis, jums labai rūpės artimo žmogaus planai ar bandymai gauti reikiamą informaciją, pasiruošti egzaminui, kelionei ir pan. Kuo galėsite, tuo padėsite. Visgi gali kilti aršių ginčų, jei pernelyg kišitės ir įkyriai patarinėsite. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Protinė, intelektinė veikla turėtų sektis, jeigu jai skirsite pakankamai laiko. Vikriai suksitės aptarnavimo, tarpininkavimo srityse. Tačiau problemų gali kilti dėl perdėto skubėjimo, blaškymosi tarp daugybės reikalų bei kontaktų.

VĖŽYS. Šiandien daug galvosite apie praktinius dalykus. Svarbu gerai sutarti su aplinkiniais, girdėti tai, kas gali būti naudinga jūsų verslui, gerovei. Visgi informaciją būtina tikrinti ir jokiu būdu nepasikliauti sąmokslo teorijomis.

LIŪTAS. Diena gali būti kupina emocijų. Įtampą kels auganti konkurencija. Kolegos, partneriai kels didelius reikalavimus, vers įsipareigoti ar kt. Neverta manyti, kad visi bando pamokslauti, kritikuoti, ir tam aršiai priešintis.

MERGELĖ. Regis, sužinosite paslaptis, paskalas, kurios jus neramins. Labai svarbu būti nuosekliems, neskatinti intrigų bei apkalbų. Saugokite sveikatą, nes gali paūmėti lėtinė liga.

SVARSTYKLĖS. Kolegos, pažįstami gali skatinti nenaudingai išlaidauti ar kitaip rizikuoti. Neskubėkite investuoti santaupų į nežinomą verslą ar pramogą. Susiraskite reikalingos informacijos ir viską išsiaiškinkite.

SKORPIONAS. Turėsite šansų sustiprinti savo autoritetą, finansinę padėtį. Tačiau galimi ir rimti išbandymai, jei neseniai padarėte klaidingą žingsnį. Beje, tą žingsnį galite padaryti ir dabar, jeigu impulsyviai elgsitės, būsite nediskretiški.

ŠAULYS. Aktyviai suksitės, jei dirbate turizmo, žiniasklaidos, švietimo, politikos ar teisės srityje. Regis, nardysite po informacijos jūrą su ypatingu polėkiu. Galbūt ruošitės kelionei ar į ją leisitės. Atsargiai su technika bei kelyje – nemaža avarijų grėsmė.

OŽIARAGIS. Būsite labai išlaidūs, bet galbūt ne savo noru. Gali būti, kad pagalbos prireiks partneriui arba teks mokėti už tarpininkavimą, bylinėjimąsi ir pan. Atidžiau elkitės su pinigais, turtu, nepasiduokite įkalbami veltis į abejotinas avantiūras.

VANDENIS. Įtampos galite patirti dėl darbo, mokslo reikalų, konkurentų ar oponentų išpuolių. Regis, būsite nusiteikę kovoti už savo interesus ir teises, nesivaržysite garsiai reikšti savo nuomonę, nors bus akivaizdu, kad ji kai kam labai nepatinka.

ŽUVYS. Jūsų darbotvarkę gali jaukti nenumatytos kliūtys, sveikatos trikdžiai. Galbūt susidursite su keistais iššūkiais, kolegų ar artimųjų sukeltomis problemomis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video