2024/06/25

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 9 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Regis, emocijos veršis per kraštus. Aktyviai sieksite gerovės, meilės. Tik vargu ar sulauksite norimo atsako. Asmeniui, kurį atakuojate, svarbesni bus kitokie interesai.

JAUTIS. Regis, bus nelengva atsispirti įkalbinėjimui pirkti daiktus, kurių jums nereikia, ypač jei primygtinai siūlo draugai ir pažįstami arba įkyri reklama. Veikiausiai jums patiks kurti, sportuoti, rūpintis tais, kuriuos mylite. Atsargiai kelyje bei su ugnimi.

DVYNIAI. Norėsis grožio, pramogų, gardumynų. Neslėpkite gerų jausmų nuo brangių jums žmonių, kuo nors juos pamaloninkite. Jeigu domina nekilnojamojo turto rinka, tiktų pasidairyti.

VĖŽYS. Trokšite komforto ir ramybės. Sieksite efektyviai įgyvendinti idėjas ir planus, tačiau to nepadarysite be pastangų ir bendraminčių prisidėjimo. Ne tik nuoširdūs patarimai, bet ir taikli kritika išeis į naudą.

LIŪTAS. Rūpės klausimai, susiję su menu, medicina, kultūra, religija, labdara. Tačiau jūsų postringavimai bei sumanymai bus kiek atitrūkę nuo realybės. Saugokite savo ir kitų paslaptis, nesigirkite.

MERGELĖ. Tikėtina, kad gausite intriguojamą laišką, kvietimą, sudalyvausite įdomiame renginyje ar kt. Visuomeninėje veikloje gali atsiverti naujų galimybių. Pažįstamas asmuo gali padėti įveikti nemažą problemą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien turėsite tiek pareigų, lyg būtų ne savaitgalis. Jei sveikata nekelia problemų, su viskuo neblogai susitvarkysite. Visgi jūsų gali nesuprasti artimas žmogus, kuris kitaip įsivaizdavo bendrą laisvalaikį.

SKORPIONAS. Išvykos, pramogos, vaikų poreikiai siurbte siurbs pinigus. Visgi ši diena gali būti įdomi, turininga. Galbūt teks bendrauti su atvykusiais iš užsienio draugais. Vakaras gana nesaugus avarijų ir traumų prasme.

ŠAULYS. Senus santykius gali pakeisti nauji, bet nebūtinai patvarūs ryšiai. Regis, būsite išradingi, spręsdami, kaip racionaliau panaudoti lėšas, kaip atnaujinti pasenusius daiktus ir kt.

OŽIARAGIS. Nusivilsite, jeigu labiau nei nuoširdžių santykių trokštate materialinės naudos ar neįpareigojančio seksualinio nuotykio. Saugokite nuo pavojų vaikus.

VANDENIS. Noriai ir išradingai kursite modernų įvaizdį, eksperimentuosite su stiliumi, dietomis. Regis, labiausiai girdėsite kritiką ir dėl jos pyksite. Pasisaugokite agresijos, traumų, ugnies.

ŽUVYS. Gali kilti ūpas išbandyti laimę loterijoje, žaidime, konkurse. Būsite labai nepatenkinti, jeigu šeiminiai, buitiniai rūpesčiai trukdys smagesniems planams arba nesiseks paveikti kitų žmonių norima linkme.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video