2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 8 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 8-oji – Pasaulinė vandenynų diena.

AVINAS. Jums stigs dvasinės pusiausvyros, pasitikėjimo savimi, o dar labiau – kitais. Galbūt prisiminsite kai kurias gyvenimo pamokas. Labai nenoriai taikysitės su apribojimais. Rūpesčių kels senyvas arba ligotas artimas žmogus.

JAUTIS.Galite sulaukti skambučio ar svečio, kuris primins apie tam tikrus įsipareigojimus, skolas. Peržvelkite ir kritiškai įvertinkite savo santykius, poelgius.Bendraudami pasitelkite kantrybę. Derėtų susikaupti, jei privalote mokytis.

DVYNIAI. Regis, daugiausiai dėmesio skirsite piniginiams, turtiniams reikalams bei artimiems santykiams. Reikėtų vyti šalin abejones, pavydą, mokytis sutarti su jaunesnės ir vyresnės kartos žmonėmis.

VĖŽYS. Šiandien bus progų patikrinti savo kompetencijas, žinias, moralę, kultūrą. Nuo bet kokio taško galima atsispirti ir tobulėti. Neteikite reikšmės menkai nesėkmei, jei tokios neišvengtumėte.

LIŪTAS. Ši diena bus nelengva. Reikalai, santykiai gali kiek susipainioti.Neverta persistengti – nekelkite sau ir kitiems per didelių reikalavimų.Labiausiai jums dabar reikia atsipalaiduoti, pailsėti, kad įgytumėte daugiau energijos, kūrybingumo.

MERGELĖ. Galite sutikti seną pažįstamą, sudalyvauti kartu su bendraminčių kompanija kokiame nors renginyje. Galite susidurti su netikėta ir nemalonia dilema – nutylėti, meluoti ar kažką atvirumu įskaudinti.

SVARSTYKLĖS. Gali būti, kad šiam savaitgaliui pasilikote darbo arba reikia mokytis, rašyti straipsnį, dalyvauti konferencijoje. Bet kuriuo atveju ne vien laisvalaikis bus jūsų galvoje. Saugokite sveikatą. Netinkama diena įsigyti gyvūną.

SKORPIONAS. Akivaizdu, kad šiandien nenuobodžiausite. Kažkokie jūsų interesai ar pomėgiai išryškės. Regis, jūsų vaikų ar jūsų laisvalaikis nemažai kainuos. Turbūt vėliau gailėsitės dėl nenaudingai išleistų pinigų.

ŠAULYS. Jums atrodys, kad pats metas naujovėms, permainoms, tačiau dar stigs aiškumo ir galimybių. Neskubėkite finansiškai ar kitaip įsipareigoti. Nepykite ant tų, kurie jums nepritaria. Kai ko galite iš jų pasimokyti.

OŽIARAGIS. Regis, šiek tiek nerimausite bandydami išsiaiškinti santykius ir jausmus. Nederėtų aiškintis santykių, jeigu matote, kad to vengia dominantis asmuo. Verčiau atsikratykite susikaupusio šlamšto, apsitvarkykite.

VANDENIS. Nors ir savaitgalis, iš galvos neišeis darbai. Jų imtis netingėsite, ypač jei tai susiję su sodu, sodyba, asmeniniu ūkiu, naminiais augintiniais. Bus kiek nesmagu, jeigu teks gausiau išlaidauti.

ŽUVYS. Galbūt jus sutrikdys dviprasmiškas pasiūlymas arba vaikų išdaiga. Nereaguokite per aštriai, jei kažkas pasirodys nepriimtina. Pasirinkite tinkamus žodžius bei kūno kalbą, kad nekiltų nesusipratimų bei noro jumis nedorai pasinaudoti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video