2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 7 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Birželio 7-oji – Pasaulinė maisto saugos diena; Spurgų diena.

AVINAS. Iki pietų jums turėtų sektis nepriekaištingai, tačiau vėliau jausitės pernelyg pavargę, kad išlaikytumėte tinkamą bendravimo kultūrą. Kai kam jūsų argumentai ir juokeliai pasirodys nevykę. Nepraraskite budrumo kelyje.

JAUTIS. Mintys suksis apie pinigus, žemės ir kitokią nuosavybę. Galbūt tarpininkausite verslo, komercijos srityse, kažką stengsitės įvertinti ar įsiūlyti. Galite papildomai užsidirbti, bet dar daugiau išleisite pinigų dėl savų ar svetimų užgaidų.

DVYNIAI. Iš pokalbių su pažįstamais žmonėmis galite sužinoti tai, kas anksčiau praslydo pro ausis. Regis, būsite linkę įtarinėti mylimą žmogų, dėl kažko nerimauti.

VĖŽYS. Diena gali būti kupina nepaaiškinamų sutapimų ir paslapčių. Galbūt susidomėsite psichinėmis praktikomis, joga, egzotinėmis kelionėmis. Pamažu pradėkite siekti to, ko norėtumėte, bet pernelyg neforsuokite. Itin saugokite sveikatą.

LIŪTAS. Stengsitės susipažinti su dominančiu asmeniu, pasireikšti visuomeninėje veikloje. Galite patirti nuotykį. Daugiau pavyks nuveikti iki vidurdienio. Vėliau aptingsite, klysite bei kitus klaidinsite. Neužkibkite ant sukčių kabliuko.

MERGELĖ. Gana darbinga diena. Kai kurios išgirstos pastabos turėtų padėti spręsti problemas, o komplimentai pagerins nuotaiką. Visgi ne visi aplinkiniai šiandien bus jums palankūs. Kai kas gali sunkinti jūsų planų įgyvendinimą. Saugokitės vagių.

SVARSTYKLĖS. Galite gauti įdomią žinią, užmegzti pažintį, sulaukti svečio arba vykti į toli vykstantį renginį, ekskursiją. Tačiau galimi rūpesčiai dėl nesąžiningų asmenų, sveikatos sutrikimų.

SKORPIONAS. Tikriausiai pasekmių atneš kažkokia investicija, ekonominis, finansinis manevras. Trokšite komforto, žavės gražūs daiktai, tačiau vertėtų atidžiau rinktis prekes. Jeigu ruošiatės kelionei, nepamirškite reikalingų daiktų, dokumentų.

ŠAULYS. Diena prieštaringa. Tikriausiai viskas seksis neblogai, tačiau paskubomis neįsipareigokite labiau, nei leidžia jūsų galimybės ir reikalauja situacija. Atkreipkite dėmesį į artimo žmogaus keistą psichologinę būklę.

OŽIARAGIS. Prioritetas šiandien gali būti darbas, santykiai ir konkurencija darbo kolektyve arba sveikata, išvaizda. Dar viena sritis – asmeniniai santykiai. Galite galvoti apie reabilitacinį gydymą, sveikatos tyrimus. Ir vienoje, ir kitoje srityje tikėtini keblumai.

VANDENIS. Jūsų rožinės viltys, susijusios su vaikais, meile ar šou verslu, bus labai realios. Visgi gali tekti iš dalies ar net visiškai nusivilti, jeigu rezultatų laukiate šį vakarą.

ŽUVYS. Šiandien būsite kupini emocijų, neramūs. Turbūt labiau domins buitis, namai, sodyba, ir geriau seksis tai, kas įprasta. Visgi vakare parūps pramogos. Kažkas nenumatyta gali atsitikti tiems, kurie linkę rizikuoti. Būkite atsargesni. Saugokite vaikus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video