2024/06/20

 

IDĖJOS LAISVALAIKIUI SU DRAUGAIS

Draugai yra kaip šviesa tamsioje patalpoje – jie apšviečia gyvenimą, pakelia nuotaiką ir suteikia spalvų mūsų kasdienybei. Tačiau kartais gali kilti klausimas, ką smagaus nuveikti su geriausiais draugais, kai atrodo, jog jau viskas išbandyta. Pateiksime Jums idėjų.

  • Viena iš populiariausių draugų veiklų yra pasivaikščiojimai gamtoje. Išėjimas į parką ar mišką su draugais ne tik suteikia galimybę pasikalbėti ir atsipalaiduoti, bet ir leidžia mėgautis aplinka bei gaiviu oru. Be to, galite organizuoti pikniką arba tiesiog žaisti įvairius sporto žaidimus, tokius kaip: futbolas, tenisas, krepšinis ar lėkščiasvydis.
  • Kitas puikus būdas praleisti laiką su draugais yra vakarėlis mieste ar namuose. Galite susitikti su draugais ir pagaminti užkandžių, įjungti mėgstamą muziką ar filmą ir tiesiog smagiai leisti laiką. Šokiai, žaidimai, paslaptys, geri filmai, o gal įvairūs stalo žaidimai?

Stalo žaidimų pasirinkimas

Jeigu nežinote, kokį stalo žaidimą rinktis, pateiksime Jums šiek tiek idėjų:

  1. Monopolis – tai klasikinis turtų kaupimo žaidimas, kuriame kiekvienas žaidėjas siekia įsigyti kuo daugiau nekilnojamojo turto ir įmonių, siekdamas tapti turtingiausiu žaidėju.
  2. Carcassonne – tai strateginis žaidimas, kuriame žaidėjai kuria miestus, kelią, pievą ir vienuolynus, siekdami surinkti kuo daugiau taškų.
  3. Codenames – tai žaidimas, kuriame žaidėjai stengiasi atspėti slaptus žodžius, kuriuos rodo jų komandos išrinktas žaidėjas.
  4. Risk – tai žaidimas, kuriame žaidėjai turi pasidalyti pasaulį ir kovoti už teritorijų valdžią, naudodami kariuomenes ir strategiją.
  5. Ticket to Ride – tai žaidimas, kuriame žaidėjai kuria geležinkelio maršrutus tarp miestų, siekdami įgyti kuo daugiau taškų.
  6. Poker Casino – tikriems azarto mėgėjams.

Na, ir žinoma : šaškės, šachmatai, kortos.

Kita puiki veikla su draugais yra meno kūrimas ar kūrybiniai projektai. Galite organizuoti piešimo vakarėlį, kur kiekvienas iš Jūsų bandys savo jėgas meno srityje. O galbūt net organizuoti mažą amatų mėgėjų mugę, kur kiekvienas gali pademonstruoti savo įgūdžius ir kūrybiškumą.

Nors veiklų yra daug ir įvairių, svarbiausia, kad draugai yra kartu. Nepriklausomai nuo to, ką veikiate, svarbiausia – bendras laikas, kurį leidžiate kartu, kurdami prisiminimus ir stiprindami ryšį. Todėl, vos kilus klausimui, ką nuveikti su draugais, įsijunkite fantaziją, bet nebandykite išrasti dviračio – naudokitės senais, gerai žinomais laisvalaikio praleidimo būdais.

„Setupad“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.629

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video