2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 5 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Birželio 5-oji – Pasaulinė aplinkos apsaugos diena; Pasaulinė bėgimo diena.

AVINAS. Gali tekti rūpintis skubiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais, interviu. Tai, ką sužinosite, turbūt padės teisingai apsispręsti aktualiu klausimu. Laisvalaikį leiskite aktyviai. Pabendraukite su kaimynais, draugais.

JAUTIS.Diena bus rami, galimi naudingi pranešimai, susivokimai. Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite pinigus. Dėl palūkanų, honorarų, atlygio formos ir dydžio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

DVYNIAI. Iš ryto galite pasijusti sutrikę dėl keisto nesusipratimo ar sveikatos sutrikimo. Tačiau įdienojus neblogai seksis visi reikalai. Po darbo mielai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos.

VĖŽYS. Regis, jus itin domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą. Gyvenimo patirtimi ir išmintimi gali tekti dalintis su kitais, net jei nelabai norisi bendrauti, viešintis.

LIŪTAS. Šiandien iš pat ryto galite nuveikti gerų darbų arba kaip tik dabar pamatysite savo įdirbio, autoriteto, atsakingumo rezultatus. Popiet tikėtini reikšmingi susitikimai. Tiktų eiti į renginius, bendrauti su įdomiais pašnekovais.

MERGELĖ. Tai rimtų darbų ir sprendimų diena. Gali tekti bendrauti su įtakingu asmeniu. Pokalbis bus vertingas, tačiau rimtai įpareigojantis. Domėkitės, kaupkite informaciją.

SVARSTYKLĖS. Būsite įžvalgūs, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti supratingu žodžiu. Turėtumėte gauti pajamų, tačiau teks nemažai pinigų skirti artimųjų poreikiams.

SKORPIONAS. Regis, galvosite apie įsidarbinimo ar investavimo galimybes. Kažkas gali jus paremti materialiai ar suteikti reikalingos informacijos, profesionaliai pakonsultuoti.

ŠAULYS. Kad ir kas vyktų, nesileiskite išmušami iš vėžių. Labiau pasirūpinkite išvaizda, įvaizdžiu, įvertinkite savo galimybes konkuruoti ir bendradarbiauti. Galite sėkmingai tarpininkauti arba rasti jums reikalingus vertingus tarpininkus.

OŽIARAGIS. Regis, skirsite daug dėmesio aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Galite sėkmingai sudalyvauti darbo pokalbyje, interviu. Regis, gausite labai aktualios informacijos. 

VANDENIS. Ši diena bus dosni meilės ir tolerancijos, džiugins kūrybinė veikla, sportas, menas, meilė, vaikai, tačiau gali pasirodys, kad nėra lengva įgyvendinti kai kurias svajones. Nenuleiskite rankų ir jums pavyks.

ŽUVYS. Šiandien intensyviai bendrausite su moterimis, kaimynais, giminaičiais. Suksite galvą, kaip išspręsti opias šeimos problemas. Ir tai darysite ne veltui – tikrai rasite puikių sprendimą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video