2024/06/23

 

AUKŠTOS KOKYBĖS PLĖVELĖS IR MEMBRANOS

Auginant augalus sode, svarbu užtikrinti jiems tinkamas vystymosi sąlygas ir patikimą apsaugą nuo įvairių aplinkos veiksnių. Tuomet tikėtinas geresnis ir derlius, augalai auga geresni, juos tampa lengviau prižiūrėti. Plėvelės ir membranos yra būtinos tinkamam augalų formavimui ir apsaugai. Jų gali būti labai įvairių rūšių.

Toliau skaitydami sužinosite apie kokybiškų apsauginių plėvelių bei membranų sodo reikmėms pasirinkimus ir galėsite įsigyti iš plataus asortimento internetu gera kaina.

Apsauginės savybės

Plėvelės ir membranos yra gaminamos iš kokybiškų, tvirtų medžiagų. Tai garantuoja atsparumą ir ilgalaikį poveikį be greito susidėvėjimo. Produktų pritaikymas ir apsauginės savybės priklauso nuo konkretaus pasirinkimo. Vienos plėvelės saugo augalus nuo UV spinduliuotės pertekliaus, kitos nuo įvairių graužikų ir kenkėjų, dar kitos nuo šalnų ir temperatūros svyravimų. Yra ir universalių, daugumai poreikių pritaikytų apsauginių membranų bei plėvelių.

Skaitydami ties sudominusių prekių aprašymais galėsite rasti išsamesnę informaciją apie plėvelių sudėtį, panaudojimo galimybes ir pritaikymą. Kilus klausimams, tinkamai išsirinkti visuomet padės sodo prekių specialistai, kurie rūpinasi suteikti Jums viską, kas gali būti reikalinga patogiems ir efektyviems sodo priežiūros darbams.

Platus plėvelių asortimentas

Pirkėjai internetu ras iš tiesų labai platų įvairaus parametro ir dydžio plėvelių pasirinkimą. Išskiriamos skirtingos prekių kategorijos patogioje internetinėje paieškoje tam, kad kaipmat galėtumėte atrasti sau tinkamiausius variantus, iš kurių išsirinksite. Labai skiriasi plėvelių rūšys ir kainos, tad esama įvairių pasirinkimų pagal skirtingus sodininkystės poreikius.

Šiltos plėvelės bus nepamainoma apsauga šiltnamiuose, uždengiant trapius daigus, kuriems įvairios aplinkos sąlygos gali itin smarkiai pakenkti. Plėvelių bei membranų naudojimas taip pat apsaugo nuo piktžolių, įvairių kenkėjų. Sodo prekių asortimente dar taip pat rasite specialius metalinius tinklelius augalų bei medžių apsaugai, daug kitų praktiškų sodo priežiūrai reikalingų detalių, medžiagų bei įrankių.

Daugiau apie membranas bei plėveles ir jų pasirinkimus sužinosite: https://sodasirnamas.lt/lauko-baldai/

„Setupad“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.619

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video