2024/06/18

 

TĖČIO DŽIAUGSMAS – TVIRTAS RYŠYS SU VAIKAIS

Saulius ir Laima Bubinai su savo vaikais – dukromis Dėja (dešinėje), Kotryna ir sūnumi Einiumi. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovo albumo

Birželio pirmasis sekmadienis kviečia švęsti ne tik prasidėjusią vasarą, bet ir paminėti gražią progą – Tėvo dieną. Pasikalbėti apie tėvystės atradimus ir išbandymus, išmoktas pamokas auginant savo atžalas pakvietėme Šimonių seniūnijos Šernupio kaimo gyventoją, trijų vaikų tėtį Saulių Bubiną.

Saulius Bubinas džiaugiasi, kad Tėvo dieną švęs apsuptas visų trijų savo atžalų.
Nuotrauka iš asmeninio pašnekovo albumo

Jurga BANIONIENĖ

Vaikų pasirinkimu džiaugiasi

Tėčio diena, pasak Sauliaus, jų šeimoje visuomet yra minima. Kažkaip ypatingai nešvenčia, tačiau atvažiuoja vyresnieji, namus jau palikę vaikai, nudžiugina tėtį dėmesiu, simbolinėmis dovanomis.

„Kartu visi tortą suvalgome, pasibūname. Juk tai ir yra svarbiausia, kad galiu visus pamatyti. Senokai vyresnieji buvo parvažiavę, daugiau nei prieš mėnesį“, – šypsojosi S. Bubinas.

Jis – trijų vaikų tėtis. Vyriausioji dukra Dėja gegužę paminėjo 28 metų gimtadienį, sūnus Einius – ketveriais metais už sesę jaunesnis, o pagrandukė Kotryna – vienuolikos, baigia ketvirtą klasę.

Saulius džiaugėsi, kad vyresnieji vaikai jau pasirinko savo gyvenimo kelią, įgijo specialybes. Pats yra baigęs tuometinę Žemės ūkio akademiją, tapo inžienieriumi-hidrotechniku. Tą pačią aukštąją mokyklą kaip ir tėtis, tik jau kitu pavadinimu, Aleksandro Stulginskio universitetą, baigė dukra Dėja, studijavo kaimo plėtrą, po to – vadybos magistrantūrą. Šiuo metu dirba reklamos srityje. Sūnus Einius prieš metus baigė transporto inžineriją Kauno technologijos universitete, jau metai kaip studijuoja magistrantūroje.

„Patys su žmona esame baigę aukštuosius mokslus. Visada norėjome, kad vaikai taip pat kažko pasiektų, mokytųsi. Šeimoje kol kas – keturi bakalaurai, du magistrai, trečias mokosi magistrantūroje, džiugu“, – kalbėjo pašnekovas.

Plačiau skaitykite gegužės 31 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Tikrai puiki šeimyna kad daugiau tokių būtų”’’

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video