2024/06/23

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 1 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 1-oji – Vasaros pradžia.

AVINAS. Diena bus kupina sentimentų, atjautos, noro filosofuoti.Regis, parūps nekilnojamojo turto rinka, statybinių medžiagų ar apdailos prekių kainos ir pan.

JAUTIS. Gali padaugėti išsiblaškymo, potraukio svaigintis, bėgti nuo realybės. Norėsis ramiai pabūti vienumoje. Kita vertus, labai sustiprės intuicija, galimi mistiniai potyriai, meninis įkvėpimas.Rūpinkitės sveikata.

DVYNIAI. Tai gali būti puiki diena, kupina sklandaus bendravimo su draugais, pažįstamais. Domins įvairūs renginiai. Galite sudalyvauti protiniame žaidime, pasakyti įtaigią kalbą ar kt.

VĖŽYS. Kad ir kaip būtumėte užsiėmę įvairiais darbais, šiandien derėtų rasti galimybių savaitgališkai atsipalaiduoti. Puiku, jei susirūpinimą globalinėmis problemomis pakeis noras paprastai pabendrauti su pozityviais pažįstamais.

LIŪTAS. Atitrūkimas nuo kasdieninės aplinkos, netolimos ar tolimos išvykos gali suteikti peno akims ir protui. Būtų neblogai susitikti su žmonėmis, iš kurių yra ko pasimokyti. Turbūt kažkas deramai įvertins ir jūsų nuomonę.

MERGELĖ. Ši diena turėtų būti nebloga. Ir padirbėsite, ir paišlaidausite. Regis, gausite jums aktualios informacijos arba paslaugą, kuria nenusivilsite ir už kurią mielai atsilyginsite. Galbūt kažkas sugrąžins seną skolą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite pagaliau išgirsti ne tik ausimis, bet ir smegenimis bei širdimi, ką nori pasakyti asmenys, turintys kitokią nuomonę nei jūs. Kai kurie argumentai jums plačiau atvers akis.

SKORPIONAS. Šiandien turėsite jėgų ir noro tvarkytis savo ūkyje. Visgi nepamirškite, kad nesate darbiniai arkliai ir derėtų maloniai, savaitgališkai pavakaroti su gyvenimo partneriu, artimu žmogumi.

ŠAULYS. Ši diena palanki šou renginiams, varžyboms, pasimatymams. Gerai, jei galva nuo pagundų neapsisuks. Verčiau nekritikuokite mylimo žmogaus, nes ir patys nesate tobuli. Kuo daugiau geranoriško dėmesio skirkite vaikams.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų nuotaika bus tuo geresnė, kuo labiau sutaps jūsų asmeniniai bei artimųjų planai ir troškimai. Tokiu atveju galite kartu puikiai išnaudoti savaitgalio laiką. Jeigu niekur nevyksite, parūps buitis, sodo darbai, valgio ruošimas.

VANDENIS.Užuot visą dieną intensyviai miklinę liežuvį ar maigę kompiuterio mygtukus, atsigręžkite į savo namiškius ir juos išgirskite. Bendras aktyvus laisvalaikis visiems išeitų į naudą.

ŽUVYS.Šią dieną neblogai praleisite, jeigu ramybės ir energijos semsitės gamtoje. Jei norite nudžiuginti artimą žmogų, neieškokite ypatingų dovanų – svarbiausia nuoširdus dėmesys.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video