2024/06/18

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 31 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 31-oji – Pasaulinė diena be tabako; Pasaulinė šviesiaplaukių diena; Europinė kaimynų diena; Nacionalinė vyrų diena.

AVINAS. Šiandien galite graužtis dėl ne vietoje ir ne laiku ištartų žodžių. Arba dėl to, kad kažko neperspėjote, nutylėjote svarbią informaciją ir tai sukėlė pasekmių bei nepasitikėjimą.

JAUTIS. Šiandien pasižymėsite originalumu, išradingumu. Jūsų pastebėjimai, sparnuotos frazės gali nustebinti aplinkinius. Regis, jums parūps moderni technika, didės noras kažką įsigyti.

DVYNIAI. Sudirgę dėl dalykinės, politinės situacijos, viešo dėmesio ar kokio jaudinamo įvykio, galite prastai išsimiegoti. Tikriausiai kiek ekscentriškai, neaiškiai arba ne į temą viešai kalbėsite. Lengva susikompromituoti.

VĖŽYS. Kai kurie jūsų įsitikinimai, principai veikiausiai labiau kenks, nei padės. Tuo galite įsitikinti būtent šiandien. Kita vertus, jus gerbiantis žmogus stengsis protingai patarti.

LIŪTAS. Netikėtai jus gali sudominti rizikinga investicija. Kiek pamąstę, paskaičiavę, galite priimti tvirtą sprendimą. Tačiau kils keblumų, jeigu turite skolų ar nesutvarkytų finansinių, draudimo reikalų. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi.

MERGELĖ. Gali pavykti tarpininkavimas, susitarimas dėl įtakos sferų ir kt. Visgi gali būti nelengva kažką pasidalinti su konkurentais ar kolegomis. Galite tirštinti spalvas dėl smulkmenų, išpūsti kitų trūkumus.

SVARSTYKLĖS. Su nerimu eisite į darbą arba į gydymo įstaigą darytis tyrimų ir pan. Gali būti, kad išgirsite žinią apie būtinybę rimčiau pasigydyti. Arba apie naujoves, reformas darbe.

SKORPIONAS. Jūsų galvoje nuo pat ryto suksis planai, susiję su kūrybiniais projektais, avantiūromis, pramogomis, meilės nuotykiais ir kitomis pagundomis. Gerai, jei sugebėsite išlaviruoti dviprasmiškoje situacijoje nieko neįskaudinę ir nenuvylę.

ŠAULYS.Savo vidiniame pasaulyje šiandien galite nerasti ramybės. Galbūt jausitės nuvilti ar ką nors nuvylę. Gali būti ir taip, kad artimo žmogaus bėdos ar poelgiai vers jaustis nesaugiai.

OŽIARAGIS. Po vieno pokalbio jums ausyse gali ilgai skambėti kažkokia replika ar informacija apie artimą žmogų. Labai nesaugu rizikingai važinėtis bet kokia transporto priemone – avarijų grėsmė gana didelė.

VANDENIS. Ši diena turėtų būti nebloga, tik galbūt nervins neplanuotos išlaidos, rinkliavos arba išaugę mokesčiai. Raskite laiko sveikatai ir grožiui naudingoms procedūroms.

ŽUVYS. Jums bus nesunku kitus įtikinti savo teisumu. Tačiau tam prireiks išradingumo, originalumo, stiprių argumentų, nes demagoginės klišės nebedarys įspūdžio, o jomis dangstomas neteisingas elgesys bus demaskuojamas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video