2024/06/18

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 30 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Aktyviai veiksite siekdami užsidirbti, gauti pelną, kažko pasiekti nelegaliu būdu ar pan. Galite nepastebėti kliūties ar tyčia paspęstų spąstų. Venkite nepamatuotai rizikuoti ir nebūkite patiklūs.

JAUTIS. Regis, jums ir aplinkiniams bus būdingas šioks toks manipuliavimas, žodinė ekvilibristika. Gali pasitvirtinti keistas faktas. Nederėtų pasitikėti abejotinos reputacijos pažįstamais.

DVYNIAI. Šiandien branginkite savo reputaciją, venkite aplaidumo darbe, saugokite dokumentus. Už jums suteiktą paslaugą gali tekti atsilyginti dosniau, nei tikėjotės.

VĖŽYS. Šiandien bus siekiama teisingumo, tvarkos, tačiau priemonės nebūtinai bus teisinės ir moralios. Atsisakykite keršto planų, klastos, taip pat pasisaugokite tų, kurie turi už ką jus smerkti ar kritikuoti.

LIŪTAS. Galite susidurti su kitų godumu, pavydu. Pasistenkite viską vertinti filosofiškai. Nusimato išlaidos technikai ar jos remontui. Nevilkinkite skolų grąžinimo, mokesčių mokėjimo.

MERGELĖ. Tikėtina įtampa asmeniniuose santykiuose, kalbos apie skyrybas, alimentus, paveldėjimą, turto dalybas ar kt. Tik pagarba aplinkiniams gali padėti pakreipti situaciją savo naudai. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Nekokia diena įsidarbinti, finansinėms investicijoms, teisiniams procesams. Gali neraminti medicininiai tyrimų rezultatai arba paskirtos procedūros.

SKORPIONAS. Santykiuose su artimos aplinkos žmonėmis, kolegomis galite tikėtis draugiškumo, bet tik tuo atveju, jei elgsitės garbingai. Tikėtina, kad mėginsite laimę loterijoje, žaidimuose, konkursuose. Azartiniai žaidimai nieko gero nežada.

ŠAULYS. Regis, daug emocijų veršis išorėn žodžiais, gestikuliacija. Kažko primygtinai reikalausite iš šalia esančių žmonių. Šiandien daug nepešite nei taikiai, nei klastomis, nei pakeltu balsu.

OŽIARAGIS. Tikriausiai sustiprės jūsų apetitas informacijai, naujovėms. Nors ne viskas klostysis taip, kaip svajojate, visgi atsiras šis tas teikiantis vilčių. Tik nepraraskite saiko ir atsargumo, galvokite, ką kalbate, nežiopsokite kelyje.

VANDENIS. Ši diena bus svarbi tiems, kurie turi apsispręsti dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, verslu. Gali nepavykti numatytas sandoris. Lengva pakliūti į sukčių pinkles bei yra pavojus nukentėti dėl neapdairumo.

ŽUVYS. Pademonstruosite apsukrumą ir vaizduotę. Būtų gerai, kad tai išeitų į naudą ne vien jums. O jei nersitės iš kailio, kad kitus apgautumėte ir nuskriaustumėte, sėkmė jums šypsosis labai trumpai, o bumerangas kirs nemaloniai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video