2024/06/18

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 29 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Gegužės 29-oji – Tarptautinė Jungtinių Tautų taikos saugotojų diena; Pasaulinė išsėtinės sklerozės diena.

AVINAS. Darbe jums gali stigti kolektyvo palaikymo, darnaus bendradarbiavimo vykdant dalykinę, projektinę veiklą. Arba pasijusite nepakankamai kompetentingi iškilus netikėtai problemai, pristatant mokslinį darbą ar kt.

JAUTIS. Gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją arba kad atliktumėte skubų darbą. Gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje srityje, asmeniniuose santykiuose ar kt.

DVYNIAI. Šiandien jums gali iškilti moralinė arba teisinė dilema. Bus nelengva susivokti, kas neteisus ar kas kaltas dėl netikėtai kilusios problemos ar incidento. Gali tekti liudyti, bylinėtis.

VĖŽYS. Gali padvelkti permainomis – galbūt darbo reikalų srityje, o gal neramins kintantys dominančio asmens planai. Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus. Verčiau pasirūpinkite savais psichologiniais kompleksais, netikusiais įpročiais.

LIŪTAS. Jausite emocinę įtampą, nerimą. Regis, taps aišku, kad kiekvienas kovoja už save ir kad reikia lankstumo norint įtikti ir pritapti. Bus apie ką pamąstyti.

MERGELĖ. Suplanuoti darbai gali strigti dėl nenumatytų priežasčių. Darbe nuotaiką drums ir intrigos, kolegų nenoras rimtai dirbti ar pavaduoti, o galbūt ir netikėtas higieninis patikrinimas.

SVARSTYKLĖS. Intensyviai darbuositės kūrybinėje srityje, nevengsite rizikos, eksperimentų, nuotykių. Tykos pavojai, todėl nepraraskite budrumo. Labiau prižiūrėkite vaikus.

SKORPIONAS. Stigs tvarkos jūsų aplinkoje ir bus sunku su tuo taikstytis, tačiau vargu ar užteks laiko ir jėgų nuosekliai imtis darbų. Norėsis keisti nepakeičiamus dalykus. Visas reikalingas korekcijas pradėkite nuo savo vidinių dalykų.

ŠAULYS. Diena nerami, daug kintančių emocijų, keistos įtampos.Gali kilti impulsas mesti įgrisusius darbus ir užsiimti tuo, kas iš tikrųjų domina. Būsite linkę elgtis ekscentriškai.

OŽIARAGIS. Šiandien labiausiai norėsis harmonijos, tačiau kaip tik jos gali stigti. Regis, aktualūs bus tiek savi, tiek kitų žmonių turtiniai, piniginiai reikalai. Tikėtina, kad darysite pajamų bei išlaidų apskaitą. Neapsigaukite.

VANDENIS. Neieškokite neįprastų nuotykių, neaštrinkite priešpriešos. Geriau bus, jei šią dieną praleisite kasdieniškai, nes nuotykiai, neapgalvoti susitarimai, ginčai, skolinimai, išlaidavimai gali pridaryti rūpesčių.

ŽUVYS. Šiandien veikiausiai jums nuotaiką gadins tikri ar menami priešai, atvirai reiškiamas nepalankumas arba už jūsų nugaros rezgamos intrigos. Kai kurie jūsų privalumai praras vertę arba bus sumenkintikitų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video