2024/07/06

 

NUGAIŠUSI KARVĖ PALAUKĖJE PUVO TRIS PARAS

Asociatyvi Renatos Malinauskienės nuotrauka

Į redakciją kreipėsi Subačiaus seniūnijos ūkininkė Violeta Kunskienė, kuri piktinosi galvijų utilizavimo įmonės „Rietavo veterinarinė sanitarija“ darbu.

Kristina VALYTĖ

Komunikacijos problema?

Pasak ūkininkės, taip atsitiko, kad pieninė karvė krito per pačius didžiuosius rugpjūčio karščius.

„Gimdymo metu veršelis išėjo su visa gimda ir gyvulys nugaišo“, – pasiguodė moteris.

Nutikus nelaimei sekmadienį, Violeta pirmadienio ryte susisiekė su minėta įmone ir užregistravo, kad išvežtų karvę.

Man konkrečios datos ir laiko nepasakė, tik tiek, kad laukčiau žinios, kada gaišena bus išvežta, kad iš vakaro gausiu žinutę su vairuotojo kontaktais“, – sakė Violeta, pralaukusi beveik tris paras.

Ji apgailestavo, kokią smarvę visą tą laiką reikėjo kęsti, juk orui įkaitus iki trisdešimt dviejų laipsnių, gaišena pradeda kirmyti akimirksniu.

„Kad jūs būtumėte matę, kaip vargšės karvės lavonas išputo, aš galvojau, kad sprogs. Tačiau absurdiškiausia, kai atvažiavo vairuotojas ir, pamatęs irstantį gyvulį, nustebo, kodėl niekas jo neinformavo anksčiau, nes pirmadienį jis kaip tik važinėjo po Kupiškio kraštą“, – pasakojo ūkininkė.

Ji įsitikinusi, kad įmonė turi vidinės komunikacijos problemų.

„Mes, klientai, mokame pinigus už šią paslaugą, bet jie turbūt vieninteliai Lietuvoje užsiima gyvulių gaišenų utilizacija, tai jiems nesvarbu, tau reikia, tu ir lauk. Bet aš, kaip ūkininkė, noriu, kad mano mylimas gyvulys oriai po mirties iškeliautų, o ne pūtų kelias dienas palaukėje, tai ir nehigieniška“, – kalbėjo V. Kunskienė.

Plačiau skaitykite rugsėjo 5 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Reikejo pripjauti gyvuli ir i desras. Butu labdarai buve arba i prekybos centrus padavimui.Kaip cia apie viska nepagalvota??????

  • Turėtų būti gėda redakcijai dėl tokio pirmo puslapio, stambių karvės kanopų nuotraukos ir stambiausio pavadinimo. Kur jūsų akys, kur savigarba? Negi negalėjo būti pirmo puslapio daktarės Odinienės nuotrauka svarbesnė už nugaišusios karvės. Mastykit apie savo laikraščio prestižą , GĖDA.
    Euchrida Sipavičienė

Rekomenduojami video