2024/09/07

 

KOKIOS YRA POPULIARIAUSIOS EROTINĖS PREKĖS?

Provocat.lt nuotrauka

Pasaulinė sekso žaislų pramonė klesti, atsiranda naujų konkurentų ir kasdien kuriami nauji produktai. Vartotojai pradeda reikalauti aukštesnės kokybės gaminių, pagamintų iš kūnui saugių medžiagų ir pasižyminčiomis tokiomis funkcijomis kaip įkrovimas, ilgas baterijos laikas, atsparūs žaislai smūgiams ir vandeniui. Tikimasi, kad 2020–2023 m. rinka išaugs daugiau nei 6 mlrd. Pakalbėkime apie keletą populiariausių sekso žaislų.

Analiniai kaiščiai

Užpakalio kamščiai yra kūgio formos žaislai, skirti stimuliuoti daugybę nervų galūnėlių, esančių išangėje. Pirmą kartą naudojantys analinį kaištį visada turėtų naudoti vandens pagrindo lubrikantą, jis gali jus apsaugoti nuo nubrozdinimų ar kitų sužalojimų.

Sekantis pasirinkimas tai dirželiai

Juos gali nešioti ir penius turintys, ir makštis turintys žmonės, kad jie patirtų prasiskverbimą į partnerį nauju būdu. Tai vienas iš populiariausių pasirinkimų tarp moterų.

Skaistumo diržai

Skaistumo diržas yra drabužis, dengiantis nešiotojo lytinius organus. Dauguma skaistybės diržų yra užrakinami ir naudojami seksualiniam partneriui erzinti, užkertant kelią lytinių organų stimuliacijai. Tai labai populiarus pasirinkimas, jeigu nori sukurti tam tikrą žaidimo atmosferą.  

Analiniai karoliukai

Analiniai karoliukai paprastai yra sudaryti iš paeiliui sujungtų karoliukų (nors jie gali būti ovalūs arba piliulės formos). Jie įterpiami į išangę, kad stimuliuotų išangės sfinkterio raumenis. Analiniai karoliukai visada turi būti tinkamai nuvalyti po naudojimo muilu ir vandeniu arba specialiai sukurtu žaislų valikliu.

Spenelių spaustukai

Spenelių spaustukai yra kaiščio formos, reguliuojami instrumentai, kurie stimuliuoja spenelius suspaudus. Tiek vyrų, tiek moterų speneliai yra pilni nervų galūnėlių, todėl jie yra ypač jautrūs.

Klitorio stimuliatoriai

Labiausiai išaugo susidomėjimas klitorio stimuliatoriais. Klitorinis stimuliatorius, dar vadinamas „oro slėgio žaislais“, arba „siurbimo vibracijomis“, yra sekso technika, kuri klitoriui stimuliuoti naudoja pulsuojančias oro bangas.

Lubrikantai taip pat vieni iš populiariausių pasirinkimų

Jie yra ne tik skirtingų tekstūrų, tačiau ir skonių, viską galite įsigyti pagal savo poreikius ir kas jums patinka. Lubrikantai yra dažnai naudojami ir praverčia kiekvienam. Taip pat iš lubrikantų skilties yra dažnai perkamos įvairios priemonės masažams.

Provocat.lt informacija

Užs. Nr.1602

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video