2024/09/29

 

Puponių kaimo bendruomenė įpusėjo antrą dešimtį

Jubiliejui iškeptą tortą įneša Puponių kaimo bendruomenės pirmininkė Laima Ramanauskienė (kairėje) ir bendruomenės įkūrėja bei pirmoji vadovė Edita Kriaučiūnienė.
Autorės nuotrauka

Gausiai į Puponių kaimo bendruomenės penkiolikos metų sukaktuvių šventę buvo susirinkę kaimo gyventojai, jų vaikai ir vaikaičiai. Puponiečius sveikino atvykę svečiai iš Kupiškio ir iš toliau. Puponių bendruomenei linkėta būti tarp pirmaujančių įgyvendinant naujus projektus bei iniciatyvas.

Renginio metu Puponių kaimo bendruomenės pirmininkė Laima Ramanauskienė priminė, kad bendruomenė įsikūrė prieš penkiolika metų, o jos pirmoji vadovė ir įkūrimo iniciatorė buvo Edita Kriaučiūnienė. Per tuos metus pavyko, gavus paramą iš rajono Savivaldybės, Nyderlandų fondo, Nacionalinės mokėjimų agentūros, suremontuoti pastatą, įrengti šildymo sistemą bei sutvarkyti aplinką.

Buvo pasidžiaugta ir aktyviais bendruomenės nariais. Jiems padėkas įteikė Noriūnų seniūnas Audronijus Zulonas. Buvo apdovanoti: Edita Kriaučiūnienė, Vida ir Rimantas Kregždės, Daiva Žilinskienė, Marytė Žalnieriūnienė, Teresė Butkevičienė, Arnas Juzelėnas, Viera ir Virgilijus Stasėnai, Laisvunė ir Bronius Zabielos, paminėti ir kiti aktyvūs kaimo bendruomenės nariai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Aušra JONUŠYTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video