2024/09/29

 

Lankytojai privertė užrakinti tualetą

„Norfos“ prekybos centras buvo priverstas užrakinti tualetą dėl netvarkingų klientų.
Autorės nuotrauka

Sakoma, kad tualetas šeimininkų kultūros veidrodis. Ką galima pasakyti apie Kupiškio rajono žmones, jei jų elgesio nebepakęsdamas prekybos centras „Norfa“ užrakino savo viešąjį tualetą ir dar apmokestino įėjimą į jį?

Mokama paslauga

Į „Kupiškėnų mintis“ kreipėsi miesto gyventojas ir pasiskundė, kad Pergalės gatvėje veikiančiame prekybos centre „Norfa“ už įėjimą į tualetą reikia mokėti. Anksčiau tokia paslauga buvo nemokama ir patekti į tualetą pirkėjai galėjo be jokių apribojimų.

Dabar šalia durų kabo pinigų rinkimo aparatas ir įspėjimas, kad apsilankymas tualete kainuoja 20 centų.

UAB „Norfos mažmena“ atstovas spaudai Darius Ryliškis žurnalistams sakė, kad tokį sprendimą įmonė priėmė neseniai ir dėl pačių prekybos centro lankytojų kaltės.

„Mums negaila tualeto ir iš to užsidirbti tikrai neketiname. Kantrybę išsekino patys žmonės. Prekybos centro valytojos nebespėdavo valyti jų paliktos netvarkos“, – teigė atstovas spaudai.

Kiekvieną dieną, anot jo, centro darbuotojams reikėdavo kęsti tualeto lankytojų nekultūringą elgesį, kai gamtiniai reikalai atliekami bet kaip ir bet kur. Bent du kartus per savaitę čia darbo turėdavo ir santechnikas, kuriam reikėjo tvarkyti užsikišusius klozetus ir kriaukles. Čia parduotuvės darbuotojai rasdavo visko – ir higienos reikmenų, ir maišelių, ir net priemonių, paliktų po intymių santykių.

Pašnekovo teigimu, tokių dalykų yra ne vienoje Lietuvoje veikiančio prekybos tinklo „Norfa“ parduotuvėje. Tačiau ir ne visose.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video