2024/09/28

 

Gimnazistams – verslo pradžiamokslis

Geriausia pripažinta komanda, kuri sugalvojo automobilio kavos aparatą.
Autorės nuotrauka

Kas yra verslas, kaip jį pradėti, kokių būdo savybių reikia sėkmingam verslininkui? Atsakymus į šiuos ir kitus klausimus, susijusius su verslu, išgirdo Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos mokiniai kovo 12 d. vykusiame renginyje „Verslas veža“.
Su jais savo patirtimi pasidalijo Vytautas Medineckas-Ironvytas, muzikantas, verslininkas, kelių prekių ženklų įkūrėjas, Sporto klubo „Reljefas“ vadovas Modestas Puišė, Simas Jaskutėlis, vienas iš „GoHisto“ – istorijos korepetitoriaus internete kūrėjų, ir Marius Repšys, aktorius, laidų vedėjas.

Nuo parduotuvės iki labdaringų projektų

Gimnazijos aktų salėje susirinkusius gimnazistus pasveikino VšĮ „Versli Lietuva“ vyr. projektų vadovė Jolanta Miloš, Savivaldybės atstovai.

Pasak J. Miloš, „Verslas veža“ – tai jau antrus metus vykstantis verslumo skatinimo renginių ciklas. Svarbiausias jo tikslas – įtraukti, skatinti ir įkvėpti jaunus, ambicingus šalies žmones geraisiais verslo srities pavyzdžiais. „Verslas veža“ – tai galimybė savo kelio ieškančiam, apie ateitį galvojančiam jaunuoliui sužinoti, kaip su verslu susijusią idėją ilgainiui paversti realybe, išgirsti ne vieną verslo sėkmės istoriją“, – kalbėjo renginio organizatorių atstovė.

V. Medineckas papasakojo, kaip jis įkūrė maisto papildų sportininkams ir sporto aprangos parduotuvę.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video