2024/09/24

Kelias pasiglemžė vienuolikmečio gyvybę

Kraupi avarija penktadienį kelyje ties Skverbų kaimu nusinešė vienuolikmečio berniuko gyvybę. Metais jaunesnė jo sesutė ir automobilį vairavusi motina patyrė galvos traumas. Skaudi nelaimė įvyko, kai saugaus greičio nepasirinkusi automobilio „Renault Vel Satis“ vairuotoja iš Subačiaus rėžėsi į sukti ketinusį automobilį „Ford Fiesta“.

Gyvybę nusinešusi avarija įvyko kelio Daugpilis – Rokiškis – Panevėžys 78 kilometro ruože. Čia į Skverbų kaimą ketinusi sukti Subačiaus gyventoja V. N. buvo taranuota iš paskos, kaip įtariama, dideliu greičiu lėkusio ir saugaus atstumo nesilaikiusio, Valakų kaimo gyventojos D. S. vairuojamo automobilio „Renault Vel Satis“.

Šio automobilio vairuotoja nenukentėjo.

Tačiau nuo smūgio suknežinto automobilio keleiviai patyrė stiprias traumas. Vieną jų, vienuolikmetį berniuką, į pagalbą atskubėję policijos pareigūnai ir ugniagesiai rado jau be gyvybės ženklų. Netikėtai pro šalį važiavęs medikas iš Panevėžio dar sugebėjo atgaivinti klinikinės mirties ištiktą vaiką, tačiau nugabentas į ligoninę po paros jis mirė. Žuvusiajam nustatyti dauginiai kaklo lūžimai ir galvos trauma. Dėl sunkios vaiko būklės gydytojai nesiryžo jo net operuoti.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video