2024/09/24

Kaulų šviestis – pas kaimynus

Nuo balandžio 26 iki birželio 1 dienos saugokitės traumų ir kai kurių kvėpavimo takų ligų. Ne, tai nėra mėnesio prognozė horoskopo ženklams. Tiek laiko mūsų medikai neturės galimybės naudotis rentgeno aparatu. Kol vyks kabineto renovacija, pacientai lūžusius kaulus galės persišviesti Rokiškyje.

Remontas baigsis vasarą

Jau beveik metus Kupiškio ligoninėje vyksta remonto darbai pagal projektą „Antrinio lygio ambulatorinių ir ambulatorinės reabilitacijos paslaugų plėtra VšĮ Kupiškio ligoninėje“. Praėjusių metų pabaigoje atidaryta moderniai sutvarkyta Konsultacinė poliklinika.

Šiuo metu baigiamas remontuoti ambulatorinės reabilitacijos skyrius. Jau teikiamos elektrofizioterapijos procedūros, per porą savaičių žadama baigti įrengti sporto salę, masažo ir kitus kabinetus.

Taip pat remonto darbai vyksta ligoninės rūsyje, kur ruošiamasi vandens procedūroms. Šios patalpos turėtų būti atidarytos liepos mėnesį.

Remonto darbai nuo balandžio 26 iki birželio 1 dienos jau suplanuoti Kupiškio ligoninės rentgeno kabinete. Čia visą mėnesį nebus atliekami rentgenologiniai tyrimai.

Rentgenas nešvies

„Ligonius, kurie gulės tuo metu pas mus, vežiosime į Rokiškį. O ambulatorinius pacientus poliklinika turės siųsti į Rokiškį, Panevėžį arba Biržus. Mano žiniomis, problemų dėl mūsų ligonių kaimynams nebus“, – apie laukiančius nepatogumus kupiškėnus įspėjo P. Rimkus.

Taigi, pas kaimynus pagalbos, pasak pašnekovo, turės belstis ligoniai su įvairiomis traumomis, sąnarių ar plaučių ligomis. Gydytojai, anot jo, privalės atidžiau diferencijuoti, kam iš tiesų reikia rentgenologinių tyrimų.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video