2024/09/23

Kovo 11-osios proga – tradicinis turnyras

Šaškių ir šachmatų turnyre Nepriklausomybės Akto signataro Leono Apšegos taurei laimėti, kuris vyko kovo 7 d. Kupiškyje, kultūros centro vitražų salėje, dalyvavo 24 šių žaidimų mėgėjai.

Šachmatų varžybose nugalėjo Vytautas Šateika, antrąją vietą užėmė Petras Rudys, o trečiąją – Ričardas Balabonas.

Šaškių varžybose pirmoji vieta atiteko Antanui Varanauskui, antrąją užėmė Algimantas Spetyla, trečiąją – Viktoras Naglys.

Tarp moterų šaškių varžybose pirmoji vieta atiteko Nijolei Jackevičienei, antrą vietą užėmė Marfa Gabriūnienė, trečiąją – Rita Kurulytė.

Kupiškio šaškių ir šachmatų klubo pirmininkas Romualdas Rinkevičius informavo, kad vyko ir ataskaitinis jų klubo susirinkimas, kuriame apžvelgta jo veikla. Praėjusiais metais klubas surengė 14 turnyrų, iš jų 5 rajono mokyklų mokiniams. Taip pat klubo nariai dalyvavo devyniuose kitų miestų surengtuose turnyruose, iš jų 3 turnyrai buvo tarptautiniai.

Šiuo metu klubas vienija 32 rajono šaškių ir šachmatų mėgėjus. Klubo garbės nariai yra Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataras Leonas Apšega ir Olimpinių žaidynių, Pasaulio ir Europos čempionas Virgilijus Alekna. Jie geranoriškai padeda rengti kasmetinius šaškių ir šachmatų turnyrus.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video