2024/04/24

 

PO ELEKTRONINĖS CIGARETĖS PAAUGLĖMS VOS NEPRIREIKĖ GREITOSIOS

Elektroninių cigarečių paplitimas tarp nepilnamečių šalyje yra masinis. Deja, ši problema neaplenkia ir Kupiškio rajono ugdymo įstaigų. Jurgos Banionienės nuotrauka

Apie nerimą keliantį ir didėjantį paauglių svaiginimosi mastą šalyje girdime vis dažniau. Elektronines cigaretes pagal įstatymą galima įsigyti tik nuo 18 metų, tačiau jas galime pamatyti ir nepilnamečių rankose.

Birželio 6 dieną greitosios medicinos pagalbos medikai, policijos pareigūnai skubėjo į Kupiškio Povilo Matulionio progimnaziją. Į jų rankas pateko dvi blogai pasijutusios paauglės, rūkiusios elektronines cigaretes.

Plačiau skaitykite birželio 10 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Elektroninės cigaretės – baisus nuodas. Ką jaunimas, jų tėvai galvoja? Mokyklose irgi sunku sukontroliuoti . Tokios prevencinės priemonės – paskaitos, individualūs pokalbiai, susitikimai su policijos pareigūnais jau nepadės. Matyt, ateityje reikės mokyklose įdarbinti policijos pareigūną.??? Baisu, kur einame….

  • Idiotės, susitrauks jom nuo rūkymo papai, taps nevaisingos ir neįdomios niekam

    • O jums tik tas rupi?

  • Šaunu. Dviems jaunoms imbecilėms išvirė smegenų užuomazgos. Galės užsirašyti į profkę. Ten nei mokytis reikia, nei lankyti. Diplomas garantuotas!

Rekomenduojami video